Svet
73490 ogledov

Smrt ženske 15 ur po prejetem cepivu

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • la 19:34 12.marec 2021.

samo navalite ovce na cepivo,vso srečo vam želim

• Ender3 19:20 12.marec 2021.

Žalostno, tragično ! Nekateri lahko cepljenje jemljejo zelo stresno tudi z posledicami.

• antivakcinar 20:07 12.marec 2021.

A ste zamenjali urednika Ž24, da si upate pisati nekaj, kar ni v interesu globalne mafije in vladajočih fašistov?

• rd2dmk2 21:13 12.marec 2021.

glede cepiv, če dovolite vam opišem mojo izkušnjo. zgodila se je pred več kot 30 leti in ne boste verjeli v času služenja vojaškega roka v JLA. staknil sem poškodbo in zdravniki so ugotovili da lahko pride do zastrupitve s ...prikaži več tetanusom in se namenili me cepit. pa so me vprašali, če sem na kaj alergičen, sem na eno zdravilo. in je ratala panika. zbrali ekipo zdravnikov in me opazovali celo popoldne. ja spoštovani, sem moral 5 ur govort brez sekunde prestanka. tak je blo v JLA. pa dons ?

NX11 06:39 13.marec 2021.

Danes lahk vsaj banane kupiš otrokom.

• janez864 06:42 13.marec 2021.

Vlado vodi obramboslovec, ki je diplomiral z mentorjem general majorjem JLA Milovanom Z.

Mehičanka76 23:33 12.marec 2021.

Je res za vse krivo cepivo? Naš zdravstveni minister je rekel, da malo stranskih učinkov pa ja mora biti po cepljenju. Tudi, če ni vse res, našim vladajočim ne moreš verjeti niti trohice.

jate 20:37 12.marec 2021.

in svojci kaj,so samo nemo gledala ko je njihova mama umrla...kaj nimajo pi..stole

• klemenmo 20:36 12.marec 2021.

zdej pišejo da je že prej imela probleme s srcem.... če bi fasala pa covid in umrla bi bil pa virus kriv....kot pravi Janez, "enaki vatli za vse"....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.