glede cepiv, če dovolite vam opišem mojo izkušnjo. zgodila se je pred več kot 30 leti in ne boste verjeli v času služenja vojaškega roka v JLA. staknil sem poškodbo in zdravniki so ugotovili da lahko pride do zastrupitve s… ...prikaži več tetanusom in se namenili me cepit. pa so me vprašali, če sem na kaj alergičen, sem na eno zdravilo. in je ratala panika. zbrali ekipo zdravnikov in me opazovali celo popoldne. ja spoštovani, sem moral 5 ur govort brez sekunde prestanka. tak je blo v JLA. pa dons ?
Je res za vse krivo cepivo? Naš zdravstveni minister je rekel, da malo stranskih učinkov pa ja mora biti po cepljenju. Tudi, če ni vse res, našim vladajočim ne moreš verjeti niti trohice.
samo navalite ovce na cepivo,vso srečo vam želim
Se pridružujem
Žalostno, tragično ! Nekateri lahko cepljenje jemljejo zelo stresno tudi z posledicami.
Me veseli, da si spregledal ;-)
Lahko je umrla od strahu.Vsekakor prej kot od cepiva..
A ste zamenjali urednika Ž24, da si upate pisati nekaj, kar ni v interesu globalne mafije in vladajočih fašistov?
glede cepiv, če dovolite vam opišem mojo izkušnjo. zgodila se je pred več kot 30 leti in ne boste verjeli v času služenja vojaškega roka v JLA. staknil sem poškodbo in zdravniki so ugotovili da lahko pride do zastrupitve s… ...prikaži več tetanusom in se namenili me cepit. pa so me vprašali, če sem na kaj alergičen, sem na eno zdravilo. in je ratala panika. zbrali ekipo zdravnikov in me opazovali celo popoldne. ja spoštovani, sem moral 5 ur govort brez sekunde prestanka. tak je blo v JLA. pa dons ?
Danes lahk vsaj banane kupiš otrokom.
Vlado vodi obramboslovec, ki je diplomiral z mentorjem general majorjem JLA Milovanom Z.
Je res za vse krivo cepivo? Naš zdravstveni minister je rekel, da malo stranskih učinkov pa ja mora biti po cepljenju. Tudi, če ni vse res, našim vladajočim ne moreš verjeti niti trohice.
in svojci kaj,so samo nemo gledala ko je njihova mama umrla...kaj nimajo pi..stole
zdej pišejo da je že prej imela probleme s srcem.... če bi fasala pa covid in umrla bi bil pa virus kriv....kot pravi Janez, "enaki vatli za vse"....