Smrt mladih je brodolom , smrt starih prihod v pristan. Počivaj v miru nesrečno dekle staršem in sorodnikom in vsem , ki ste jo poznali pa iskreno sožalje.
Hudo se je poškodovala s krosom na progi pri vajah in umrla v bolnici, sem jo poznal čisto od začetka že iz vrca taka prijazna vesno nasmejana oseba je bila , ne poznam slabih stvari o njej
Kakšen obupen komentar.....tak človek je lahko samo brez duše in srca. Če ne moreš normalno komentirat, se spelji. Počivaj v miru drago dekle in iskreno sožalje vsem sorodnikom in prijateljem.
Smrt mladih je brodolom , smrt starih prihod v pristan. Počivaj v miru nesrečno dekle staršem in sorodnikom in vsem , ki ste jo poznali pa iskreno sožalje.
Kaj je tako težko napisati razlog smrti, da ne bomo vsi takoj pomislili na cpiva?
Hvala ti za ta opomin tem žurerskim 24-jevcem.
če ne bi bilo zaradi cepiva bi objavili tako pa po ukazu molčijo
A si mogoče pomislil na samomor,bučman
Poškodovala se je s krosom na progi. Sem njen bivši sošolc vedno je bla pozitivna nikoli nibila slaba😭😭😭😥😥
Hudo se je poškodovala s krosom na progi pri vajah in umrla v bolnici, sem jo poznal čisto od začetka že iz vrca taka prijazna vesno nasmejana oseba je bila , ne poznam slabih stvari o njej
Če bi se kakega dovolj Koristnega Dela prijela, potem verjetno ne bi tako žalostno prerano odšla .
Kakšen obupen komentar.....tak človek je lahko samo brez duše in srca. Če ne moreš normalno komentirat, se spelji. Počivaj v miru drago dekle in iskreno sožalje vsem sorodnikom in prijateljem.
boštjan,ma si res usekan
Ti pa si res umsko prizadet!!!
Poškodbe ob prometni nesreči, .... ja, vsakemu se to lahko zgodi, ... še posebej če se bolj izpostavlja .... Žal.