Zaradi takšnih izmečkov sem absolutno pristaš smrtne kazni.
No pa naj še kdo reče,da smrtna kazen ni potrebna.Bemti,bi mi laufal ta stari,dokler se ne bi zgrudil mrtev.
tudi v Sloveniji so taki izmečki. Moj stari ni bil nič boljši !
22-letnica je imela 5-letnika iz prejšnjega razmerja. Ima talent za iskanje kretenov.
Žalostno, da takšne psihično bolane ljudi ne moremo z vso moderno tehnologijo odkriti že prej preden se kaj takega zgodi. To lahko storijo samo pošasti, ki nimajo občutka oz. so zelo hladni do sočloveka in jim je po možnosti vse zabavno. Grozno :(
Tudi sama je kretenka!!
Tvoj stari je bil malo manjši kreten drugače ti ne bi bil na forumu.
Motiš se, takega dajo na psihiatrično zdravljenje in ga v petih letih pripravijo za naslednjo žrtev.
Ista si kot fotr....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zaradi takšnih izmečkov sem absolutno pristaš smrtne kazni.
No pa naj še kdo reče,da smrtna kazen ni potrebna.Bemti,bi mi laufal ta stari,dokler se ne bi zgrudil mrtev.
tudi v Sloveniji so taki izmečki. Moj stari ni bil nič boljši !
22-letnica je imela 5-letnika iz prejšnjega razmerja. Ima talent za iskanje kretenov.
Žalostno, da takšne psihično bolane ljudi ne moremo z vso moderno tehnologijo odkriti že prej preden se kaj takega zgodi. To lahko storijo samo pošasti, ki nimajo občutka oz. so zelo hladni do sočloveka in jim je po možnosti vse zabavno. Grozno :(
Tudi sama je kretenka!!
Tvoj stari je bil malo manjši kreten drugače ti ne bi bil na forumu.
Motiš se, takega dajo na psihiatrično zdravljenje in ga v petih letih pripravijo za naslednjo žrtev.
Ista si kot fotr....