Samo takšnih spodbudnih naslov se manjka pri nas.😡😡😡😡😡 Prav takšne pogrešam. 😡 😡 😡. Vidim, da je Covid-19 usekal v možgane in ne na pljuča. Fuk off, kaj za Boga bom še prebral. Res smo zašli v 3PM.
butnglavci pišete novice,a zaradi teh butnglavskih ukrepov bo ravno to leto še preveč slovencev ,saj kamor pogledam je ženska noseča,a je treba razlagat zakaj
Naslov zasluži prvo nagrado na tekmovanju v bebavih naslovih.
Bravo novinar J.Z. Ti si cvet našega novinarstva.
Edino pravo vprasanje v tem trenutku: ali bomo najprej izumrli Slovenci ali bo najprej propadla Slovenija.
Da na osnovi podatkov enega ali dveh mesecev nekdo bluzi o "pragu izumrtja", je pa res blesavo! Resen novinar si tega ne bi nikoli privoščil!
Jaz sem pa včeraj spil eno stekleničko soka več kot sem ga predvčerajšnjim kupil v trgovini-verjetno me čaka obdobje velike žeje.....
Samo takšnih spodbudnih naslov se manjka pri nas.😡😡😡😡😡 Prav takšne pogrešam. 😡 😡 😡. Vidim, da je Covid-19 usekal v možgane in ne na pljuča. Fuk off, kaj za Boga bom še prebral. Res smo zašli v 3PM.
butnglavci pišete novice,a zaradi teh butnglavskih ukrepov bo ravno to leto še preveč slovencev ,saj kamor pogledam je ženska noseča,a je treba razlagat zakaj
itak, corona. leto 2020 ne more biti merilo za demografsi alarm. treba je gledati vsaj 5 letno povprecje.