SMC je mrtva, takrat je Cerar obljubljal, folk je verjel, potem pa pojedel svoje velike obljube. Počivalšek jo je pa dokončno potopil, ko je prestopil med lopove. Aja saj so vsi isti.
Firer ne utegne priti pojasniti svojega druženja z ljudmi,ki so svinjsko obogateli s posli z državo,ker ima preveč dela z reševanjem svoje riti na prihajajočih volitvah in skuša rešiti potopljeno ladjo....
lepo ( in neumno, ) da so pokazal s kom se bratijo... ko bodo volitve niti pod razno ne bom volil ne SMC ne GAS, ne zelenih, SDS ne NSI, ne LSL. in upam da mi bodo mnogi sledili.. kaj… ...prikaži večj če bi ustanovil stranko.. ime stranke rabim....eeee... kontra polnim ritim. a b ?
Zdravc, izdajalcem se ne odpušča. Iveku si omogočil nakredibilno strahovlado, sedaj s svojim hokejistom sodiš le, na politično smetišče.
Sedmina, ne pa kongres.
Luzerji!!!
SMC je mrtva, takrat je Cerar obljubljal, folk je verjel, potem pa pojedel svoje velike obljube. Počivalšek jo je pa dokončno potopil, ko je prestopil med lopove. Aja saj so vsi isti.
Res ni več treba gledat anket, ste pod vodo, pa tudi Janšatu ne boste več koristni. PRODANCI!!!
Sanjajo biseri o školjkah in to WC!!
To mi deluje kot žalni govor na pogrebu neke stranke, katere le.
Gotovi so , nikoli več na oblasti, ostalo bo pa naredila narava.
Lahko Janez reče kar hoče, ljudstvo že ve in bo tudi pokazalo.
Če bo tole prodajanje 'cepiv' na tak način trajalo dovolj dolgo, si ga bodo ljudje celo zapomnili vse do volitev.
Firer ne utegne priti pojasniti svojega druženja z ljudmi,ki so svinjsko obogateli s posli z državo,ker ima preveč dela z reševanjem svoje riti na prihajajočih volitvah in skuša rešiti potopljeno ladjo....
lepo ( in neumno, ) da so pokazal s kom se bratijo... ko bodo volitve niti pod razno ne bom volil ne SMC ne GAS, ne zelenih, SDS ne NSI, ne LSL. in upam da mi bodo mnogi sledili.. kaj… ...prikaži večj če bi ustanovil stranko.. ime stranke rabim....eeee... kontra polnim ritim. a b ?
strumno naprej , počnete kart počnete, večno pa ne boste
Janez, jaz res nisem več prepričana da si slovenskih staršev sin. Ker si slabši od Miloševića.
Kovšca bo pripomogel, da bodo zbrali 1%. Vnaprej čestitamo-
Janša nikoli ne laže. Ankete lažejo. SMC bo na volitvah dobil 80% glasov, SDS pa 180%. To je resnica.
Cerar je namesto davodi stranko ljubico imel in otročička pridelal levi zmiraj lažejo.
Ti pa "zmiraj" nakladaš, namesto "davodiš računa osebi", SDS-ov nepismeni idiot.