Kaj se to dogaja z levo koalicijo?Ja,saj sem v šoku.Saj so zatrjevali,da ne z Janšo.Vsi po vrsti.
Cerar,da bi šel z "kriminalcem"v koalicijo.Ko je za
vladavino prava,za konstruktivni dialog.Ne vem,
obžalujem njegovo odločitev.
Kolarjeva je zagrozila z razkritjem nečednih poslov na Vzajemni v kolikor SMC pristopi k SDS. Pričakujem ,da NPU sproži prijavo zoper Kolarjevo saj gre za prikrivanje kaznivega dejanja . V nasprotnem je potrebno kazensko ovaditi ministrico Katičevo ! Na inšpektorje… ...prikaži veče se ne gre zanesti .
Me prav zanima, če bo moška sestra zapustil SMC in kozjanskega runkla ter si poiskal novo stranko za naslednji mandat.
Kaj je levaki, se vam razblinjajo mokre sanje?
Kaj se to dogaja z levo koalicijo?Ja,saj sem v šoku.Saj so zatrjevali,da ne z Janšo.Vsi po vrsti. Cerar,da bi šel z "kriminalcem"v koalicijo.Ko je za vladavino prava,za konstruktivni dialog.Ne vem, obžalujem njegovo odločitev.
Kolarjeva je zagrozila z razkritjem nečednih poslov na Vzajemni v kolikor SMC pristopi k SDS. Pričakujem ,da NPU sproži prijavo zoper Kolarjevo saj gre za prikrivanje kaznivega dejanja . V nasprotnem je potrebno kazensko ovaditi ministrico Katičevo ! Na inšpektorje… ...prikaži veče se ne gre zanesti .
Berem skupina državljanov ; Žiga Turk, Marko Voljč, Jordanova .....prebiram kaj striček GOOGLE zapiše ob njihovih imenih . Groza .
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com
Boli me k***c,kaj si ti Leon.Zaradi mene, če se mečeš ob tla,lahko si krokodil,slon. Sila silu lomi(poglej moj nov logotip).