AI ti bo povedala, a si za k dohtarju al ne. Ampak AI tudi v temo brcne. Sem ChatGPT trojko vprašal, kdo je bil obsojen v aferi Patrija, pa mi je rekel, da mdr. tudi Bavčar in Zagožen, ni pa… ...prikaži več omenil unga malarja.
Jaz sem pa ChatGPT vprašal če je bil že kakšen z golo glavo v zaporu, pa omenil Silva Pluta z zelo dolgimi lasmi . Ta umetna inteligenca je res umetna.. 🤪🤪🤪🤪
Ali kdo razume, kaj nam je hotel/-a N.Š. sporočiti? Ali ga/jo je kar tako zgrabila vnema za pisanje. Ali pa je mogoče moral/-a izpolniti normo?
Tudi jaz ne razumem pomen članka!!! Kr neki!!!
Majckeno .malo.taksnih.strukovnjakov...ves poklon.za hrabrost.tehnikov.strukovnjakov na tem....pohvala l.p
Želijo, da si folk postavlja diagnozo kar preko interneta. Oni bi vse skupaj zgolj nadzorovali in potrjevali s primerno uslugo in ceno.
Kmalu bomo vsi kot Rambo,sami šivali odprte rane...!!!
E-tajnico že imamo, zdaj je nova E in to je E-diagnozica...
AI ti bo povedala, a si za k dohtarju al ne. Ampak AI tudi v temo brcne. Sem ChatGPT trojko vprašal, kdo je bil obsojen v aferi Patrija, pa mi je rekel, da mdr. tudi Bavčar in Zagožen, ni pa… ...prikaži več omenil unga malarja.
Jaz sem pa ChatGPT vprašal če je bil že kakšen z golo glavo v zaporu, pa omenil Silva Pluta z zelo dolgimi lasmi . Ta umetna inteligenca je res umetna.. 🤪🤪🤪🤪
po domače povedano, nož ni za norce...oz. in pljuča se sesedejo.