Šport /sport/kosarka
34819 ogledov

Slovenski reprezentant z vso silo po sodnikih: "Ko je sodnik slep..."

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • andrej084 10:29 16.september 2022.

    Dragi moji igralci in trener,.. skupinski del igranja ni tako pomemben, da bi moral Luka igrati 35min. na vsaki tekmi. Bistveno je, da se gre naprej. Tako pa so se izcrpavali z Nemci in Francozi. Z Bosno pa popusili. OI ...prikaži več niso nikogar izučile, ko se je videlo, da Luka niti hodit ni mogel več. Selektor bi vec moral igrati z ostalimi igralci, ampak kaj, koj je 3 odlicne pustil doma. Mlajsi igralci, Samar, Glas, Macura, bi izcrpavali nasprotnika, grizli v obrambi, nato bi Luka in Goran dokoncala,..

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:43 16.september 2022.

    Menim, da je glavni krivec za neuspeh strokovno vodstvo reprezentance, ki ni dorastlo svoji nalogi, saj so se ves čas skrivali za Luko Dončićem, pri tem pa pozabili, da Luka ni robot, ki bi košarko z enakim tempom igral 24 ...prikaži več ur na dan. Se pa strinjam, da sodniki na tem EP niti slučajno niso bili dorasli svoji nalogi! Če pogledamo samo tekmo s Poljsko, se lepo vidi, da se je pri sodnikih čez noč spremenil kriterij dosojanja prekrškov nad Luko Dončićem, kar je pustilo svoje posledice.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 11:51 16.september 2022.

      Ne morem se znebiti občutka, da so Poljaki že pred tekmo od nekoga dobili zagotovilo, da se lahko z vsemi sredstvi osredotočijo na Luko Dončića, sodniki pa bodo tak način igre tolerirali kolikor se bo dalo. Definitivno Luka na nobeni ...prikaži več tekmi prej ni bil toliko tepen kot v četrtfinalu! To se posebno dobro vidi ob njegovih dobro znanih prodorih na koš, kjer išče stik z branilci, da si ob košu zagotovi še dodaten met. Teh prekrškov proti Poljakom, za razliko od predhodnih tekem, Luka ni dobil!

  • Friderik1950 12:40 16.september 2022.

    V drugi četrtini, ko se je razlika močno povečevala, trenerska ekipa ni našla odgovora na nalet Poljakov. Namesto umiritve igre in ostre cone so se nadaljevali vihravi brezglavi solo napadi, meti pa so šli skoraj vsi v prazno. Res čudno, ...prikaži več, da niso natrenirano reagirali na tako situacijo. Res čudno.

  • radovednica 07:48 16.september 2022.

    Ja, pravi se oglaša, brezveznik brezvezni, pri 33-ih. A sedaj so pa sodniki, ki so res slabi, vendar za vse, krivi, če ste poden od podna. kaj je sodnik kriv, če drugi ćefur, Murić sam izpod koša, iz 30 cm, ...prikaži več ne doseže koša??? Spokaj se v svojo ćefurijo nazaj.

  • rd2dmk2 08:07 16.september 2022.

    spoštovani igralci košarkaške ekipe Slovenije.. pav vzdigne rep in misli da bi vse živi padlo na kolena.. asi igrajo, ne glede na sodnike, igrajo še bolje, še bolj zavzeto, še bolj srčno. vi primadone ste pa mislile da boste prišče ...prikaži veče na igrišče in bodo poljaki pobegnili v klet. sicer pa hvala vam za prispevek k zmanjšanju deficita v proračunu. tako državi ne bo treba izplačat nagrade.

  • crna 09:00 16.september 2022.

    Če bi igrali kot je treba bi vodili za nekih 20 pik .Zdaj je pa sodnik kriv.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.