Eden izmed redkih, ki se je držal svojih besed in načela. Nekaj je morali iti v stranki narobe, da je to naredil. Izgleda je izgubil vero v poštenost, kar mu sploh ne zamerim.
Žal mi je, da se je tako odločil. Kolikor sem ga imel včasih možno spremljati kot politika, se mi je zdel pošten in odgovoren. Razumem pa, da se ni hotel izpostavljati med tistimi, ki gredo v politiko zgolj z namenom,… ...prikaži večm, da se okoristijo, čeprav se izkažejo kot popolnoma nesposobni, ko je treba kaj storiti za korist državljanov. Srečno Bojan.
Eden izmed redkih, ki se je držal svojih besed in načela. Nekaj je morali iti v stranki narobe, da je to naredil. Izgleda je izgubil vero v poštenost, kar mu sploh ne zamerim.
Žal mi je, da se je tako odločil. Kolikor sem ga imel včasih možno spremljati kot politika, se mi je zdel pošten in odgovoren. Razumem pa, da se ni hotel izpostavljati med tistimi, ki gredo v politiko zgolj z namenom,… ...prikaži večm, da se okoristijo, čeprav se izkažejo kot popolnoma nesposobni, ko je treba kaj storiti za korist državljanov. Srečno Bojan.
En redkih pokončnih politikov! Le zakaj se ne gre več? Ha ha ha, ker v Sloveniji pošten politik nima kaj delati.
Prepošten za politika!!!
Edino pametno. V tej politični kloaki se je težko obdržati , če želiš dosledno upoštevati svojo integriteto.
Vedno je bil na liniji MILIČNIKA, sicer pošten toda ni živel v pravem času???
Stane a si si spravil knjižico ZK za vsak slučaj? Res se ti toži po tistih časih.
Stari pošteni komunist se umika????
Najbolj bojo pod morebitno jansevo vlado nahebal jansisti. sam da tega se ne vedo. ko jim bo jajo zhebal domovino. ostali se bomo ze resili.
Čakamo,da še odstopi Šarec,Bratuškova,Mesec in Fajonka!!
Oni morajo odstopit, ostale je treba pa zapret!
se boš pa načakal, samo pozabil si tudi na cel parlament