Ne s..., ker sploh ne veš kaj govoriš! Si bi na meji ko je bilo sranje z migranti - verjetno ne! Tam smo mi izpostavljali svoje življenje, da si ti lahko svoje doma na sofi šparal! Ne govori ta v… ...prikaži večv en dan! Kako lahko pričakuješ, dobro izurjeno vojsko če se ne bo usposabljala in streljala! Je pač zagorelo!
Slovenska SOFT vojska se igra svoje igre in zapravlja denar namenjen zdravju in vzgoji Slovencev . Verjetno je to prioriteta Slovenije .
taborniki
Pričakoval bi, da je vojska sposobna lastni požar pogasiti sama.
Haha...ker poznam razmere v vojski, ne bi rad bil zdaj v koži vodje streljanja...
Ne s..., ker sploh ne veš kaj govoriš! Si bi na meji ko je bilo sranje z migranti - verjetno ne! Tam smo mi izpostavljali svoje življenje, da si ti lahko svoje doma na sofi šparal! Ne govori ta v… ...prikaži večv en dan! Kako lahko pričakuješ, dobro izurjeno vojsko če se ne bo usposabljala in streljala! Je pač zagorelo!
Ti si en tabornik! In mislim, da sem sedaj žalil tabornike!
Ubogi vojaki pri tako mizerni plači in paketi prehrane Karitasa reveži nimajo doma niti za ogrevanje so se vsaj v službi ogreli.
Nekaj so se pa le naučili. V primeru navala večjega števila migrantov se bo trava sama vžgala.... Torej splošno gledano, je bila vaja uspešna.