Jaz pa mislim, da bo neljuba situacija Kajo še ojačala in ji dala moči, da se pripravi tako vrhunsko , da naslednjič pomete s konkurenco..Naj pridobi tisti zdravi "inat" ki je potreben za vrhunskega športnika..
Kaja je nastopila in pač se ni izšlo..... Le tako naprej, še bodo prilike.... Za razliko od prepotentnega kolesarja, ki se mu je*be za slovenske barve in nastopati za čast-manjšo nagrado. Pri tem pa še novinarji podpirajo to nedomoljubje...fej in fuj.
Tudi tvoj trener si ni od tebe tega zaslužil!!! Najprej sama pljuva po trenerju, ko potem dobi porcijo nazaj, pa jok.
Res bi se za začetek lahko javno opravičila svojemu trenerju tako, kot ga je javno blatila. Potem bi bila njena izpoved bolj iskrena, tako pa.
Posle jebanja nema kajanja....
Najbol brezveze mi je, ko nekdo rece "tega si ne zasluzim"... o tem ne presojamo sami, mar ne?
če nisi dovolj psihično stabilna pa pejt kopat jarke... fizično si menda pripravljena
Jaz pa mislim, da bo neljuba situacija Kajo še ojačala in ji dala moči, da se pripravi tako vrhunsko , da naslednjič pomete s konkurenco..Naj pridobi tisti zdravi "inat" ki je potreben za vrhunskega športnika..
Kaja je nastopila in pač se ni izšlo..... Le tako naprej, še bodo prilike.... Za razliko od prepotentnega kolesarja, ki se mu je*be za slovenske barve in nastopati za čast-manjšo nagrado. Pri tem pa še novinarji podpirajo to nedomoljubje...fej in fuj.