timja,preko 3 leta sem vozil po hrvaški ,ustavili so me neštetokrat,čisto OK policaji so,veliko bolj naduti in nataknjeni so ravno slovenci ,ne rečem naletiš na šerifa ki je sam sebi všeč in pameten ,se najde vsepovsod kak.Tale babnca se ne… ...prikaži več zna obnašat,tu pa policaju da razlog,da te kaznuje za vse možno,kdo jo pa ne bi ,razvajena babnca je navajena vse zlahka dobit,tokrat ji ni uspelo.
"znana slovenka", ki je nastopala v nekih ŠOVIH in misli, da je ona mogočna in da se nje nič ne prime! Da so nekateri znani slovenci so v največji meri krivi novinarji rumenega tiska, ki udeležence resničnostih "šovov" poimenujejo vplivneži,… ...prikaži več poznana oseba in itd.
Zanima me ali bodo mediji kdaj prišli do stopnje, ko bodo začeli striktno ločevati med Slovenci in slovenskimi državljani!? Še zdaleč in v nobenem pogledu ni samoumevno, da je vsak slovenski državljan že avtomatično Slovenec, kakor ni samoumevno, da je… ...prikaži več vsak Slovenec avtomatično tudi slovenski državljan.
Kmodri saj je bila večkrat na Poptv psihiatriji in je vedno odšla bolj nora kot, njeni terapevti..Pravi pomp so jih priredili na njihovi Kmetiji, kot zelo izkano blago
.
zarukana baba
zakaj nik? zato ker policija dela s teboj kar hoče! in pišejo le v prid policistov, njihovega obnašanja pa nikoli!!!!
timja,preko 3 leta sem vozil po hrvaški ,ustavili so me neštetokrat,čisto OK policaji so,veliko bolj naduti in nataknjeni so ravno slovenci ,ne rečem naletiš na šerifa ki je sam sebi všeč in pameten ,se najde vsepovsod kak.Tale babnca se ne… ...prikaži več zna obnašat,tu pa policaju da razlog,da te kaznuje za vse možno,kdo jo pa ne bi ,razvajena babnca je navajena vse zlahka dobit,tokrat ji ni uspelo.
"znana slovenka", ki je nastopala v nekih ŠOVIH in misli, da je ona mogočna in da se nje nič ne prime! Da so nekateri znani slovenci so v največji meri krivi novinarji rumenega tiska, ki udeležence resničnostih "šovov" poimenujejo vplivneži,… ...prikaži več poznana oseba in itd.
čisto vseeno je kdo je bil, nadrajsa vedno šibkejši!!! policija lahko dela kar želi!!!
Za takšno početje bi morala dobiti in odležati vsaj leto dni v čuzi, ne pa da dobi pogojno in to brez kazenske in odškodninske odgovornosti.
En je bili obsojeni pa, za nagrado sedijo v DZ..Hebiga ima imuniteto in govori in dela kar hoče..Kazni pa, mu plačujemo davkoplačevalci..
onxxx si bil zraven, očividec? poznaš situacijo?
Kva je niso zaprli za 5 let, edino iz tega bi se kaj naučila.
Hrvati so hitro ugitovili, da ona ni Mojca, temveč Aneta....
Zanima me ali bodo mediji kdaj prišli do stopnje, ko bodo začeli striktno ločevati med Slovenci in slovenskimi državljani!? Še zdaleč in v nobenem pogledu ni samoumevno, da je vsak slovenski državljan že avtomatično Slovenec, kakor ni samoumevno, da je… ...prikaži več vsak Slovenec avtomatično tudi slovenski državljan.
Baba pjana rt prodana.
Jaz bi si ji z lahkoto pustil gristi brez kazni..
Vprašanje kaj vse bi fasal, če bi te tale drolja ugizlna haha
👍 imaš prav čeprav, za svoje zubalo dobro skrbi..
Pol bi se moral cepit proti steklini
Endi, pa bi imela kaj vgrizniti?
MS 👍 dobro vprašanje, ga bom naslovil ženi..😁
Nick👍 si zamisliš, da stakneš Rabies in imaš kot, posledico stalen strah pred vodo..To bi bila heba !
Ta ni slovenka
če piješ špricer ne moreš bit pijan... to pa je izjava a... objavte to na štajerskem.....
Zapret v psihiatrično bolnico. Neprestana nima kaj za vozit. Vzeti vozniško!
Kmodri saj je bila večkrat na Poptv psihiatriji in je vedno odšla bolj nora kot, njeni terapevti..Pravi pomp so jih priredili na njihovi Kmetiji, kot zelo izkano blago .