Ma boš poklical amzs in ti bodo prišli preparkirat vozilo, al pa boš najdu enga treznega da izvede to adrenalinsko potezo :)kar pa zna biti extremno težko če živiš na dolenjskem ali štajerskem konci :)
Sem totalno proti, tako kot večina ukrepov to ne bo ustavilo tistega komur je namenjeno, bo pa otežilo živeljnje milijonom ljudem.Tisti, ki bo želel piti in voziti bo to vedno počel pa lahko v avto policaja namontirate!
Sem totalno proti, tako kot večina ukrepov to ne bo ustavilo tistega komur je namenjeno, bo pa otežilo živeljnje milijonom ljudem.Tisti, ki bo želel piti in voziti bo to vedno počel pa lahko v avto policaja namontirate!
Ma bo tud pri nas, samo se morjo prvo lobiji zmenit, KDO bo nosilec koncesije za vgradnjo in kdo uvoznik, ko bo to domenjeno bo samo še ena ovira, zadeva bo namreč dvakratnik cene enake naprave z vgradnjo v tujini.
V tujini so že ugotovili, da nima smisla; pri nas pa bi radi spet uvajali. Pa je alkohol vse manj pomemben udeleženec v prometu.Kako pa boš potem obrnil avto na lastnem dvorišču? Na lastni cestni? Na lastni parceli… ...prikaži več pač nisi udeleženec v prometu.
Ma boš poklical amzs in ti bodo prišli preparkirat vozilo, al pa boš najdu enga treznega da izvede to adrenalinsko potezo :)kar pa zna biti extremno težko če živiš na dolenjskem ali štajerskem konci :)
Pri nam se še zaenkrat pobere preveč denarja od pijancev na cesti, zato še o tem ne razmišljajo.
ČIMPREJ tudi pri nas... !!!
med vožnjo v vinjenem štanju še je potrebno držat le enega pravila, hik, namreč, hik, paziti moraš, da te ne ustavijo policaji...hik
se strinjam, prepovedati islam pa to...
Tisti, ki mi je dal minus - v ZDA imajo to že 10 let v uporabi, na delež alkohola na cestah pa ni vplival. Saj ni tako težko prelisičiti naprave.
pijan ko kafra še za na lasten hof nisi. Če te je dovolj v hlačah ga pa lahko peš obrneš, nič posebnega.
Jaka muda! Nekdo, ki je trezen ti vžge avto, v napravo pihneš z pumpo za kolo ali pa prdneš in greš. Budalaština!
A če napihaš, si pa kar pijanec?Dajte se zresnit!
Slovenci - pijančki
In muslimani,mujo
mehraba ti nisi h30, ti si mujaga
Tak kot pri večini drugih stvari tud pri tej spet čakamo da nas EU prisli da naredimo korak naprej.
Alkohol je "kriv" za 10% prometnih nesreč. Toliko.
Ma bo tud pri nas, samo se morjo prvo lobiji zmenit, KDO bo nosilec koncesije za vgradnjo in kdo uvoznik, ko bo to domenjeno bo samo še ena ovira, zadeva bo namreč dvakratnik cene enake naprave z vgradnjo v tujini.
V tujini so že ugotovili, da nima smisla; pri nas pa bi radi spet uvajali. Pa je alkohol vse manj pomemben udeleženec v prometu.Kako pa boš potem obrnil avto na lastnem dvorišču? Na lastni cestni? Na lastni parceli… ...prikaži več pač nisi udeleženec v prometu.
Ti bo pač avto razbila npr. toča ker ga ne boš mogel parkirat v garažo, ker boš prej spil kak pirček. Ne vem kaj si še bodo izmislili.