Vsaka parada pomeni neko razkazovanje. Včasih so bile vojaške parade, ki i smo jih kritizirali zaradi razkazovanja moči. Kaj pomeni parada ponosa, pa ne vem, ker ne vem kaj želijo z njo pokazat. Sem za zakon kot je bil predlagan… ...prikaži več in nimam nič proti tem ljudem.
Hm, parada ponosa, kako pa bi potem rekli paradi nas ostalih, ki nismo istospolno usmerjeni? A si jo lahko sploh privoščimo? Ponavadi so imele večine parade, manjšine pa so bile tiho...
Zakaj pa ne?
Ker so vsi komentarji neprimerni, lahko sklepamo da so proti paradi ponosa....
Vsaka parada pomeni neko razkazovanje. Včasih so bile vojaške parade, ki i smo jih kritizirali zaradi razkazovanja moči. Kaj pomeni parada ponosa, pa ne vem, ker ne vem kaj želijo z njo pokazat. Sem za zakon kot je bil predlagan… ...prikaži več in nimam nič proti tem ljudem.
Hm, parada ponosa, kako pa bi potem rekli paradi nas ostalih, ki nismo istospolno usmerjeni? A si jo lahko sploh privoščimo? Ponavadi so imele večine parade, manjšine pa so bile tiho...
prekleti pedri nagravžni in vsi, ki to svinjarijo podpirajo !
HOMIČI IN LEZBIJKE NE GREDO V NEBESA!! HOMIČI LAHKO PARADIRAJO SAMO V PRESTOLNICI PINGVINOV !
Res ste nizkotni da sodite ljudi po tem kar z svojimi genitalijami delajo. Bi pričakoval da vidite še kaj drugega, prazne lupine.
Nisem proti paradi,samo spraševal sem se,če bodo na njej tudi otročičkojebci iz RKC?