Slovenija /slovenija/25-let-slovenije
487 ogledov

Slovenija je peta najbolj zelena država sveta

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:14 11.junij 2016.

    Tega tud jaz ne razumem. kako si lahko v stiku z naravo, če jo uničuješ s slušalkami na ušesih in brezobzirnostjo do vsega okoli sebe. jaz, jaz, jaz. me, me, me. Določite jim 3 proge in gotovo. Če so zunaj tega opali 2000€.

  • mirror 13:53 11.junij 2016.

    Pri nas se gozdove ne izkorišča zato, ker bi jih varovali, ampak zato, ker se ne splača sekati zaradi visokih davkov države, ki pobere ves dobiček. Kar se poseka, so samo ostanki snegoloma in žledoloma, ki se mora odstraniti zaradi ...prikaži večdi širjenja bolezni. Zato so velike besede o varovanju gozdov le demagogija trenutne politike ki povsod išče podporo.

  • Mihael Skumavc 16:33 11.junij 2016.

    JA, toda, kakšne kvalitete je ta gozd?1. Vse več je smrekovega, ki ni avtohton, za Gorensko! In vse več je grmičevja in šavja!2. Po letu 1991, ko so, nekdanji, veleposestniki in RKC dobili nazaj neskončne površine gozdov, se ...prikaži več je začelo neusmiljeno in barbarsko izsekavanje gozdov! Pri nas, na Gorenskem, je neka stara babnica, ki se je vrnila iz Avstrije, najela kakih 50 bosancev in ti so tri leta harali po nekaj sto hektarih gozda! Sedaj niti skozenj ni moč, ker je vse uničeno in zasuto z odpadki! Odvlekli so najboljši les, Italjani z šleparji, ostalo leži vsevprek, neprehodno!Kolikokrat sem se sprehajal, še v SFRJ, po tem gozdu, neskončno mirnem, lepem, zelenem. Danes je neprehodno, črno, od nalivov sprano pobočje, uničeno za stoletja!

  • Avatar Leon
    Leon 08:55 11.junij 2016.

    Akcija rešimo Pohorje pred uničevalci in vandali na motorjih in kolesarji !

  • d 17:08 11.junij 2016.

    ja, ti bos zdj pameten ... in izjava, da smreka ni avtohtona, kaj so jo prinesli iz amerike ? bog se usmil

  • d 17:09 11.junij 2016.

    ampak se zmer je dejstvo, da gozdov ne pustosimo, zakaj je temu tako je pa itak irelevantno

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:57 11.junij 2016.

    Če izpostavljaš kot rešitev drugo skrajnost..nevem če na to sicer ciljaš potem tud ta ni v redu. Kaj bo če boš spodbujal da se folk zagrabe za dobiček pa na veliko seka gozdove v ta namen? Misliš da bodo te ...prikaži več z veseljem skrbeli za gozdove in nazaj pogozdoval z raznovrstnim drevjem? veš da. Pa še to..ne bodo mal pa po mal sekal ampak bodo ogromno posekal..vmes bo zemlja ranljiva za podore in druge naravne pojave..in bo lahko ostala kamnita površina. Zemlja se spere. Tako da ja treba je pazt kaj delaš z zakoni, ker lahk v parih letih ves ta trud od 1770 uničiš.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.