... do 300 tisoč evrov ?? Pa katera budal nosi na dopust osebnega premoženje do 300 tisoč..?? Pa hči v nezavesta.. kaki si to starac, da otroka petljaš v rabore. - Pa ne mi o karticah govor... pa zlatih zobeh..… ...prikaži več pa titan kolki.. pa silikon vsadkih..
objavite kaj je golazen delala v njegovi bajti. psi srali in spali po pojstlah, obnašali so se kot da so Kardasianovi ker so dali 20 jurjev. Še prebutat bi jih moral golazen bogatunsko. S sabo so imeli afriškega ježa, ki… ...prikaži več je spuščal svoje sokove parjenja po celi bajti je smrdelo za bruhat. 8 ljudi jo je čistilo 1 teden.
kar naj. imam odvetnika. ne vem pa kaj bi me tožili. žrtev je najemodajalec, ki je zaščitil svojo imovino. https://story.hr/Celebrity/a141800/NAKON-STO-SU-IZBACENI-IZ-VILE-Kci-Nikoline-Ristovic-napustila-Hrvatsku.html
Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki od 5.000 do 5.000.000 EUR do vsi resni ljudje, odvisno od zahtevane kolicine v realne potrebe, obrestna mera je 2%… ...prikaži več% na leto.
Kontakt: leydifinance@gmail.com
To pocnem noter
naslednja podrocja:
- financno posojilo
- Hipoteka
- Naložba v posojilo
- Posojilo za avto
- konsolidacija dolgov
- Odkup kredita
- Osebno posojilo
- Ste v arhivu itd.
Prijavlje
balkansko mafijska posla... kako je možno da ta golazen še ni po zaporih, mi pa tut ni jasno...
najhujši kriminalci so koruptivni slovenčki
... do 300 tisoč evrov ?? Pa katera budal nosi na dopust osebnega premoženje do 300 tisoč..?? Pa hči v nezavesta.. kaki si to starac, da otroka petljaš v rabore. - Pa ne mi o karticah govor... pa zlatih zobeh..… ...prikaži več pa titan kolki.. pa silikon vsadkih..
Organiziran kriminal seveda... rok je že mednarodno znan, ivan pa bolj lokalni norček
Ista počepuha k una naša ta črnolasa plastificirana.. viš kolk je znana, da se imena NE spomnim..
.. ibvanućka šundovćka
Slovenec iz pravljice vrgel vile iz morja...
objavite kaj je golazen delala v njegovi bajti. psi srali in spali po pojstlah, obnašali so se kot da so Kardasianovi ker so dali 20 jurjev. Še prebutat bi jih moral golazen bogatunsko. S sabo so imeli afriškega ježa, ki… ...prikaži več je spuščal svoje sokove parjenja po celi bajti je smrdelo za bruhat. 8 ljudi jo je čistilo 1 teden.
Ti to resno..??
ja. jaz to resno. Preberi si kaj se je dogajalo in ne bodi takoj napičen in na strani megazvezdnice, ki se je zadnjih 10 let škandali ne otepajo.
upam da žrtve od sloveneljskega kriminalca tožijo še tebe
kar naj. imam odvetnika. ne vem pa kaj bi me tožili. žrtev je najemodajalec, ki je zaščitil svojo imovino. https://story.hr/Celebrity/a141800/NAKON-STO-SU-IZBACENI-IZ-VILE-Kci-Nikoline-Ristovic-napustila-Hrvatsku.html
vrgel je njo in njenega srbskega moža, napišite točne informacije, sram naj vas bo !
Zastonj jo ni.Ljudje, ki imajo več denarja kot ga potrebujejo pač mislijo, da si lahko privoščijo prav vse. Jok.
slovenceljski kriminalec
Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki od 5.000 do 5.000.000 EUR do vsi resni ljudje, odvisno od zahtevane kolicine v realne potrebe, obrestna mera je 2%… ...prikaži več% na leto. Kontakt: leydifinance@gmail.com To pocnem noter naslednja podrocja: - financno posojilo - Hipoteka - Naložba v posojilo - Posojilo za avto - konsolidacija dolgov - Odkup kredita - Osebno posojilo - Ste v arhivu itd. Prijavlje
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun