Kaj me briga, ali je sodržavljan ali ne. Kot človek je vsak enak, sodržavljan ali tujec in kot kriminalec je tudi vsak enako izprijen. Naj mu dajo 80 let zapora, da ga ne vidimo več.
Križar...(ustašoti),bolan si ,sovražni govor kretenoid in če te matra zemljepis je tip verjetno iz bosne ilegalno prestopil mejo s to kopico beguncov ali misliš da bi se slikal na uradnem prehodu,hit se v murje zaplankanec
Kaj me briga, ali je sodržavljan ali ne. Kot človek je vsak enak, sodržavljan ali tujec in kot kriminalec je tudi vsak enako izprijen. Naj mu dajo 80 let zapora, da ga ne vidimo več.
Za takega kriminalca - tudi če je moj sodržavljan, je osem let premalo. Za take, bi morali reaktivirati Goli otok !
Blažena SFRJ , tam bi do dobil še 6 let zaradi sramotenja Države v tujini ! On je kriminalc ne pa Slovenc !
Jebala te SFRJ. Vrni se k njej.
Upajmo, da dobi največjo možno kazen, ki pa je v vsakem primeru preblaga.
Križar...(ustašoti),bolan si ,sovražni govor kretenoid in če te matra zemljepis je tip verjetno iz bosne ilegalno prestopil mejo s to kopico beguncov ali misliš da bi se slikal na uradnem prehodu,hit se v murje zaplankanec
Veliko premalo zapora.Hrvati naj za take izdajalce ponovno odprejo goli otok.
STA poroča, da ga je angažirala Fajonka in Violeta Tomić !!
Še dobro, da so ga prijeli Hrvatje, ker če bi ga naši, bi bil za levičarske komunajzarje heroj.
hahaha, tak komentar lahko prizvede samo janšistični cerebralni bankrotiranec :)
Tale me mal mot,nezakonito prestopil mejo s Hrvaško???A niso ustašoti v EU?
So v EU. Vendar izven šengenske meje. Vendar gre verjetno za nezakonit prestop BIH-HR meje