Avto
4270 ogledov

Slovenci v letu 2024 množično kupovali kitajska vozila

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fredi34 10:06 09.januar 2025.

Vsem ki kupjejo kitajca v poduk. Kakate v lastne roke. No hkrati tudi v moje. Vsak evro poslan na Kitajsko se ne vrne v Evropo. Sled temu smo vedno revnejši, kako pa je obogatela Kitajska pa ne rabim pisat.

• FejstDogaja 10:47 09.januar 2025.

Vsak evro, poslan na Kitajsko, se vrne predvsem ljudem v dodatnem razpoložljivem dohodku, ki ga ne zapravijo za slabšo in dražjo tehnologijo! Evropska avtomobilska podjetja, ki so vse sama zasrala, naj se pa sama rešujejo.

• Fredi34 11:36 09.januar 2025.

Bomo videli kaj boš rekel, ko bo eu gospodarstvo kolapsiralo, ti pa boš doma jedel repo, če jo boš imel na vrtu posajeno seveda. Eni imate res kratko pamet.

• FejstDogaja 11:45 09.januar 2025.

Ti imaš kratko pamet, če misliš, da je rešitev evropskega gospodarstva v tem, da odstranjujemo konkurenco in proizvajamo isto sranje še naprej. Ravno pomanjkanje konkurence vsa ta leta in počivanje na lovorikah nas je pripeljalo sem. Ravno konkurenca bo spodbudila ...prikaži več evropska podjetja, da preklopijo v višjo prestavo.

• Fredi34 11:48 09.januar 2025.

Kia, Hyundai, Toyota, Mazda Ford, Tesla, ... saj... si že dokazal svoj domet, nima smisla, priporočam pa ti da si tiho.

• FejstDogaja 12:10 09.januar 2025.

Pezdetek, ti boš meni, naj bom tiho z idejo, naj kupujemo dražje ker jer naše? :))))) Me zanima, če hodiš po hrano na kmetije. Ker z vsem drugim kakaš v svoje roke, da se izrazim s tvojo butasto metaforo.

• Fredi34 12:15 09.januar 2025.

Pezdetek, na kmetije in tržnice hodim več kot navadno trgovino.

• Fredi34 12:17 09.januar 2025.

Delaj kaj hočeš, samo ne potem jokat, ko bo samo JU še imela službe. Kriza pridno in vztrajno trka na vrata. Zakuhali smo si pa sami, ker smo razmišljali tako kot ti.

• FejstDogaja 13:14 09.januar 2025.

Ja, seveda, potrošniki smo krivi za zgrešene odločitve direktorjev, ki so bili plačani milijone in krize njihovih podjetij. Na kakšni drogi si?

• Fredi34 13:42 09.januar 2025.

Na kakšni si ti prosim? Malo se pozanimaj kako Kitajska deluje, in kako EU. ... Pa saj glej, nima smisla... KUPI kitajsko sranje, kupi, danes še prosim!!!!!!

• FejstDogaja 17:13 09.januar 2025.

Jaz ga že imam, zato se smejem tvojim bedarijam, sploh glede na to, da je 90 % vse robe že itak iz Kitajske.

• FejstDogaja 07:55 09.januar 2025.

Škoda, da ni statistike rabljenih vozil. Predlani je bilo izjemno leto za električna vozila, ker je imela Tesla veliko prodajno akcijo in je znižala cene. Letos pa se je močno odprl trg rabljenih električnih vozil. Mogoče je padla prodaja novih, ...prikaži več na cestah pa je občutek, da je električnih vozil vseeno čedalje več. Sploh Tesel.

• Grunf 12:04 09.januar 2025.

Slovenec kot Slovenec, zopet brez pameti, oz. nič več kot v času juge, ko je bilo sicer do avta dosti težje priti. Kitajska vozila, ki jih kupujejo so večinoma ne električna, ampak z motorji na notranje izgorevanje, ki so zastarelega ...prikaži več koncepta in bistveno požrešnejši od evropskih in zato objavljajo podatke o porabi po standardu NDCE, ki se v EU sploh ne uporablja več. Imajo pa več opreme, niti ne tako bistveno nižjo ceno pa tudi po štiri auspuhe. Dovolj za naivne kupce.

• matermila 10:19 09.januar 2025.

Množično ? 700 električnih igrač je množično, lepo vas prosim, 1,36% delež je pljunek v morje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.