Ja, ravno sem razmišljal o tem. Jaz nimam ravno najslabše plače, pa rabim 4 do 5 let, da našparam 20K. Tak denar baje da pomeni veliko v nerazvitem svetu. Če so prišli do toliko denarja, bi lahko tam kaj ustvarili.… ...prikaži več Gravžajo se mi oboji: lopovi, ki jih tihotapijo in tile kao begunci, navadna banda eni kot drugi. V času Juge bi jim bolj učinkovito preprečili nezakonit prehod. Vem, ker sem bil graničar takrat.
Ja, ravno sem razmišljal o tem. Jaz nimam ravno najslabše plače, pa rabim 4 do 5 let, da našparam 20K. Tak denar baje da pomeni veliko v nerazvitem svetu. Če so prišli do toliko denarja, bi lahko tam kaj ustvarili.… ...prikaži več Gravžajo se mi oboji: lopovi, ki jih tihotapijo in tile kao begunci, navadna banda eni kot drugi. V času Juge bi jim bolj učinkovito preprečili nezakonit prehod. Vem, ker sem bil graničar takrat.
Kaki siromaki te so, če lahko plačajo 20K.
Kaki siromaki, večina plačani s strani Soroša.
Zanimivo,da napišete v članek ime in priimek vsakega posameznega kriminalista in policista,lumpi pa vedno anonimni in brez imen.....
Mislim da tile kao migranti dobijo denar od zalivskih držav da ne grejo tja
zato ker je ta oblast ena golazen, kdor je naš lahko krade neomejon, če panisi pa plačaj, da boš naš ... to je kurčevi slovenistan