Hrvaška je na tem področju pravna država! Slovenija nelegalne gradnje do neke mere tolerira, absolutno pa tolerira romske črnogradnje!
Kdor ima legalno gradnjo nima nobenih problemov:) Hišna številka pa še ne pomeni, da je gradnja legalna. Pravnomočno gradbeno dovoljenje pa je:)
Spet zavajate!!!! Rušijo VSEM ne le samo Slovencem!!!!!!!!
To naj bo v poduk tistim, ki hranijo njihov proračun. Hrčki so cigani pa večino to ne moti.
Ne širi sovraštva celega naroda zaradi par njih ,ki si imel probleme,iz izkušenj vem da je to tako,jaz sem in imam še vedno dobre odnose z njimi ,kreteni se najdejo pa tu in tam
Kaj imajo Slovenci delat na Hrvaškem ??? Prav jim je!
Doma bit pa na njivo delat ,kaj se to pravi.
Tako SAmo "karakterni kmeti " gredo na hrvaško obalo !
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Hrvaška je na tem področju pravna država! Slovenija nelegalne gradnje do neke mere tolerira, absolutno pa tolerira romske črnogradnje!
Kdor ima legalno gradnjo nima nobenih problemov:) Hišna številka pa še ne pomeni, da je gradnja legalna. Pravnomočno gradbeno dovoljenje pa je:)
Spet zavajate!!!! Rušijo VSEM ne le samo Slovencem!!!!!!!!
To naj bo v poduk tistim, ki hranijo njihov proračun. Hrčki so cigani pa večino to ne moti.
Ne širi sovraštva celega naroda zaradi par njih ,ki si imel probleme,iz izkušenj vem da je to tako,jaz sem in imam še vedno dobre odnose z njimi ,kreteni se najdejo pa tu in tam
Kaj imajo Slovenci delat na Hrvaškem ??? Prav jim je!
Doma bit pa na njivo delat ,kaj se to pravi.
Tako SAmo "karakterni kmeti " gredo na hrvaško obalo !