če zaključimo......denar jih je spremenil v SPAKE!Vsaj pri tem smo si vsi enaki, vsi se staramo - mi, ki nimamo denarja naravno, tisti z denarjem pa umetno postajajo spake!
primerjati obraz izpred 20- ih let z današnjim, je trapasto, vsi se staramo....so pa res nekateri neprepoznavni od vseh operacij, ki so si jih privoščili...beda...učinek je večkrat obraten kot bi si želeli
če zaključimo......denar jih je spremenil v SPAKE!Vsaj pri tem smo si vsi enaki, vsi se staramo - mi, ki nimamo denarja naravno, tisti z denarjem pa umetno postajajo spake!
primerjati obraz izpred 20- ih let z današnjim, je trapasto, vsi se staramo....so pa res nekateri neprepoznavni od vseh operacij, ki so si jih privoščili...beda...učinek je večkrat obraten kot bi si želeli
Saj ne vem kdo je bolj nor? Ženske, ki gredo h kirurgom ali tisti, ki jim pravijo LEPOTNI kirurgi?
Zakaj ni tukaj zraven še Miše Molk?
ampak Donatella pa je.....
mi v žalcu imamo tud eno spako... lih danes je šla mimo mene ... včasih je imela videoteko
Nekateri so se res uničili z operacijami.Nekateri pa so se samo postarali, ker nihče se ne mlajša.
kaj to delajo iz sebe,prave spake iz vesolja...buh se smili,no
Narave ne morš nikol okol prenest na dolgi rok. Vsaka goljufija se ti dvakratno povrne.