Magazin /magazin/film-glasba-tv
70 ogledov

Slakonja TV3 dal odpoved

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stela 13:47 16.avgust 2013.

Kwa?? 1.500€ neto na oddajo....???? Slak pa 5000 € (tam-tam) na mesec BRUTO za poglede.....ne morš verjet, pa slakonja samo afne gunca in to je to

• Oxxo 13:51 16.avgust 2013.

Odaja je bila čisto mimo... Zelo slabo posneto... srbska publika, ki zaradi jezika ni dojemala kaj se na odru dogaja...Da je zadeva lebdela nad površjem je kriv izključno velik talent Klemena, ki je svoj posel oddelal korektno - vse ...prikaži več ostalo pa je bila "tugaaaaa".

• Oxxo 13:52 16.avgust 2013.

A Slak je bil pa dober? NE! Bil je aroganten, slab retorik; si poslušal kdaj njegove stavke? Skratka bilo ga je (že) teško gledati.

• Mrcina 15:35 16.avgust 2013.

Meni se je njegova oddaja zdela čisto zanič. Enkrat sem jo skušala gledati, pa je nisem gledala do konca. Prav nič me ni pritegnila.

• zic 14:49 16.avgust 2013.

agresivno novinarstvo, hvala bogu, da so te dva pajaca dal na hladno...zadnji čas

• zic 14:50 16.avgust 2013.

bil je čudovit, tako kot si napisal vse ostalo popolnoma mimo, če ne bi bil tako dober, še tega ne bi bilo...všeč pa mi je da enkrat nekdo nategne to TV3, da ne bo samo ona nategovala zaposlene.

• Kaja Kretič 12:12 18.avgust 2013.

nvem zakaj taka galama, če j dau odpoved? kokr vem jo lahko daš v vsaki normalni službi..torej mi ni jasno zakaj kršil zakon? pa sej tm ni meu neke gledanosti ...in verjetno mu tudi ni ravno ležalo 1krat na mesec ...prikaži več it v beograd sam oddaje snemat..je že prav da je šel na pop tv :)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.