Težimo Avstrijcem in Italijanom naj nadzor pdpravijo, mi ga pa podaljšujemo. Za lastne ljudi seveda, migranti se selijo v tisočih mimo prehodov. Teleta..
Kotnik🖕kot vem je to tabu tema za trole..Večina državljanov s tem nima problema in svobodno pleše...Za vse svoje frustacije se obrnite direktno na svojega kolovodjo..
Tako se dela !..Hrčki pa naj stokajo.
Ali si upajo podaljšati do 1 9.2024? Ha, ha, Tanja, Poklukar, Golob,... dajmo, da vidimo, kdaj jih boste dobili po...
Oziroma toliko časa, dokler ne sprejmejo arbitraže, ... saj so nas vsakič izigrali...
Andrej samo ne reči, da si med hrvaškimi vikendaši.
Jaz sem grški dopustnik, ceneje, lepše, ljudje prijazni, hrana odlična,.. na hrvaški obali nisem dopuszoval že 20 let.
Slovenec bo šel na Hrvaško morje za vsako ceno in kontrola na meji zanj ni nobena ovira. Saj je bilo tako 30 let, torej nič novega.
Težimo Avstrijcem in Italijanom naj nadzor pdpravijo, mi ga pa podaljšujemo. Za lastne ljudi seveda, migranti se selijo v tisočih mimo prehodov. Teleta..
Golobicja posla, mi pa plešemo.
Kotnik🖕kot vem je to tabu tema za trole..Večina državljanov s tem nima problema in svobodno pleše...Za vse svoje frustacije se obrnite direktno na svojega kolovodjo..
Nisem ljubiteljica golobov, ampak tvoj čistilec jaškov je še večji lopov.