ko ste med covidom dobivali plače in 100 vrst dodatkov in doma se čohali po popku in ustvarjali samo iz kruha drek ( ja javna uprav in in vsi ostali priležniki državnih financ ) ja in od kje se zdej… ...prikaži več dobiva plačilo za vse takrat najete pufe. kaj mislite da pinokio, Bozo in snegulček pri snežaku šolo delajo in iz BiH miljone čarajo. dragi moji,sedaj pa moramo gagagt, ker ste takrat ga žingali.
@rd2..... Nekaj od napisanega sicer drži, vendar je glavnino zapravljenih penezov za dodatke in druge podvige prejšnje vlade sfinancirala EU blagajna z nepovratnimi sredstvi. Teh je vedno manj in finančna luknja, ki nezadržno raste pod to vlado, katere predsednik preživi… ...prikaži večživi več časa na dopustu in raznih tekmah kot na sejah vlade, je nova zgodba. Dobra zgodba, kot radi blebetajo politiki, kadar nam hočejo povedati, da bodo zapravili še več davkoplačevalskega denarja. Tokrat trošarinskega.
torej vsevedneži- mi lahko poveste od kje dobi famozna EU denar, da ga deli med članice ? morda raste kje kakšno drevo z evrskimi bankovci, pa ga obirajo ? al gredo kot vi do bankomata pa dvignejo denar, ki kar… ...prikaži več rata sam od sebe v tisti mašini ? no kako pridejo v EU do dnarja ?
2020 in 2021 se je javni dolg Slovenije povečal iz 33.386 milijonov evrov na 40.154 milijonov evrov, kar pomeni, da se je povečal za 20,3%. Trenutno je dolg 78% BDP Slovenije. Slovenija se je zadolževala v pretežni meri z izdajami… ...prikaži več dolgoročnih obveznic, katerih zahtevana donosnost do dospetja je blizu 0 %.
In, da ne bo pomote, ta baza je mnogo večja kot tista...sektaška..Oni imajo polnjenje lastnih žepov uzakonjeno. Plačevanje davkov pa glupo kot trdi Vizjak..
Ender v čem je zdaj spet problem? Lepo sva pohvalila robija, JJ sploh omenila nisva. Ti imaš resne psihične probleme samo ko JJ slišiš ali prebereš. A si že kaj razmišljal o zdravljenju in odvajanju od črk JJ?
Pričakovano! Podpiranje vojne, migrantov in brezposelnih stane.
ko ste med covidom dobivali plače in 100 vrst dodatkov in doma se čohali po popku in ustvarjali samo iz kruha drek ( ja javna uprav in in vsi ostali priležniki državnih financ ) ja in od kje se zdej… ...prikaži več dobiva plačilo za vse takrat najete pufe. kaj mislite da pinokio, Bozo in snegulček pri snežaku šolo delajo in iz BiH miljone čarajo. dragi moji,sedaj pa moramo gagagt, ker ste takrat ga žingali.
@rd2..... Nekaj od napisanega sicer drži, vendar je glavnino zapravljenih penezov za dodatke in druge podvige prejšnje vlade sfinancirala EU blagajna z nepovratnimi sredstvi. Teh je vedno manj in finančna luknja, ki nezadržno raste pod to vlado, katere predsednik preživi… ...prikaži večživi več časa na dopustu in raznih tekmah kot na sejah vlade, je nova zgodba. Dobra zgodba, kot radi blebetajo politiki, kadar nam hočejo povedati, da bodo zapravili še več davkoplačevalskega denarja. Tokrat trošarinskega.
Rd, kje ti gagaš, na kavču, kavč majstor? A ti lahko pridem pomagat, da mi ne guzneš? Saj bi bilo res škoda takega intelektualca.
Vse se vrača ,vse se plača nič ni zastonj.
Grunf imaš prav Golobova vlada ni sposobna črpat evropskih sredstev, ali pa jih noče, ker jih ne morejo krast..
Črpanje EU sredstev za prijatelje JET SET ?
torej vsevedneži- mi lahko poveste od kje dobi famozna EU denar, da ga deli med članice ? morda raste kje kakšno drevo z evrskimi bankovci, pa ga obirajo ? al gredo kot vi do bankomata pa dvignejo denar, ki kar… ...prikaži več rata sam od sebe v tisti mašini ? no kako pridejo v EU do dnarja ?
Notri v avtomatu sta dva črnca, ki sproti tiskata denar glede na potrebe in ga izdajata skozi režo.
2020 in 2021 se je javni dolg Slovenije povečal iz 33.386 milijonov evrov na 40.154 milijonov evrov, kar pomeni, da se je povečal za 20,3%. Trenutno je dolg 78% BDP Slovenije. Slovenija se je zadolževala v pretežni meri z izdajami… ...prikaži več dolgoročnih obveznic, katerih zahtevana donosnost do dospetja je blizu 0 %.
Je potrebno plačat za vse tiste "bonbončke" od plešastega klovna. Zaradi plešastega bodo še naši pra pra pra vnuki plačevali naše dolgove.
Andrej, toplo vodo in suh kruh si danes že dobil ali to lažeš za naprej?
Pa tiste bonbončke si tudi ti andrej papal ali si že pozabil?
McBobo prikletni morate pa žuliti polisendviče in piti razredčen pingo sok. Kaj ni to griljantno..?
bobo.. da te spomnim.. država je dala podporo ruskim vohunom v času covida, izgubila kamion in hat teste naročila pri enih prvošolčkih.
Saj sem pohvalil robija, kaj zdaj? Zaradi njega imam vsak dan manj skrbi, kam z denarjem. Še 1x, hvala robi. Rad te imam.
če komu niso všeč slo davki naj gre po navodilih snežkota v BiH.
Ne, bom raje v slo davke plačeval. V bih bi mi preveč ostalo. Potem bi kupoval neumnosti.
Pričakovano!! Moraš narodu vzeti,če hočeš polniti lastne žepe in žepe svojih lenuhov,ki so volilna baza svobodnjakov!!
In, da ne bo pomote, ta baza je mnogo večja kot tista...sektaška..Oni imajo polnjenje lastnih žepov uzakonjeno. Plačevanje davkov pa glupo kot trdi Vizjak..
Robi Hvala!
Še iz moje strani hvala. Saj drugače bi denar zapravljal za neumnosti, tako ga bo pa koristno uporabila lačna nika.
Hvalila bosta, ko bo kaj hvaliti..In to brez JJ..Sicer pa imamo že izkušnje..
Ender v čem je zdaj spet problem? Lepo sva pohvalila robija, JJ sploh omenila nisva. Ti imaš resne psihične probleme samo ko JJ slišiš ali prebereš. A si že kaj razmišljal o zdravljenju in odvajanju od črk JJ?
Pustite Enderja, on ima velike probleme z JJ in najbolj z sam sabo...
J V P M L!
Pernata golazen spet dela zgago.
Kurba pernata!
Misliš na svojo mamo..?
E3, spet si pozabil vzeti tablete!
Bolji ste nego u srbiji .... Pozdrav sa portala Prirodno lecenje https://prirodnolecenje.in.rs