kisla kumara ni za rit brisat; kdor to sranje gleda pa res nima na dilah vse pospravljen !
Večji bedaki ste vi ki to pišete, Murko je za vas car in vi plačujete to kar on dobi zastonj Bravo Damjan
Podpis!
Podpis !
murko je bumbar na kvadrat
zopet samopromocija-srat me pritisna ko ga vidim
Boljši predsednik bi že bil od Pahorja.
Vsaj o tem pa ni dvoma. In nikoli mi ni deloval zloben, primitiven ali sicer negativen. Pač živi od trač sistema. No, ne prvi ne zadnji.
Privlačen pa res ni bil še nikoli-pa tudi sedaj ni......
Daj pokaži se ti da vidimo lepoto tvojo.
Murko in privlačnost?? Za njegovo ženo in LGTB.
za kozlat ta pede...
Me prav zanima koliko denarja porabi za plačevanje takih avtopromocijskih člankov.
Verjetno toliko, da mu to potem prinese vsaj 2x toliko...
Murko je dejansko en večjih carjev v slovenskem prostoru. Kdor to zanika, bi lahko zanikal tudi holokavst...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
kisla kumara ni za rit brisat; kdor to sranje gleda pa res nima na dilah vse pospravljen !
Večji bedaki ste vi ki to pišete, Murko je za vas car in vi plačujete to kar on dobi zastonj Bravo Damjan
Podpis!
Podpis !
murko je bumbar na kvadrat
zopet samopromocija-srat me pritisna ko ga vidim
Boljši predsednik bi že bil od Pahorja.
Vsaj o tem pa ni dvoma. In nikoli mi ni deloval zloben, primitiven ali sicer negativen. Pač živi od trač sistema. No, ne prvi ne zadnji.
Privlačen pa res ni bil še nikoli-pa tudi sedaj ni......
Murko in privlačnost?? Za njegovo ženo in LGTB.
za kozlat ta pede...
Me prav zanima koliko denarja porabi za plačevanje takih avtopromocijskih člankov.
Verjetno toliko, da mu to potem prinese vsaj 2x toliko...
Murko je dejansko en večjih carjev v slovenskem prostoru. Kdor to zanika, bi lahko zanikal tudi holokavst...