Nekaj let nazaj je bila na sredini moje pleskavice, kupljene na eni od stojnic, z zunanje strani vtisnjena in zapečena popolnoma cela osa. Lahko si mislimo, kdaj, iz česa in v kakšnih pogojih so bile narejene te pleskavice.
Oderuške cene, so postale po karetelnem dogovarjanju in prepovedi nošnje osebne hrane+ pijač, s seboj na prizorišče- Tipična bivša YU Ćefurska bagrad !!
To predrago sranje ne bi nikoli kupila za tak denar. Za 9-10eur se naje celotna družina. Sramota in še enkrat sramota, saj nismo Švica ali Norveška in smo dejansko 100 let za njimi.
Mene bi bilo iskreno sram tako okoli prinasat folk z najbolj poceni belim kruhom s pleskavico v sredini. Tudi ce je lepinja, je ti za vsaj 5 evrov predrago, tudi ce vstejemo dejstvo da je bil sportni dogodek. To je… ...prikaži veče vredno 3 evre max, verjetno manj.
ni bedak tisti ki prodaja "meglo" idiot je tisti ,ki jo kupi.
samo za primerjavo
prejšni teden sem na dunaju jedel čevapčiče.Ogromna porcija za 4,5 eur.
NA DUNAJU V CENTRU!!!!!!
Pa kaj se ta Pobegajlo zaj....ava. A bombetka pa stane 1 bitcoin al kaj. Z bombetko ali brez, oderuška cena.
Da mi tole ponudi,mu ga v glavo vržem.Kater idijot kupi tole.
Barabe odirajo, butlji kupujejo. V Planici je to standard, oz. na vseh prireditvah po Sloveniji.
za casa kruhkov bi lahko dal nizje cene?? sploh pa 9€?
Barabe lopovske, na kraj pameti mi ne pride, da bi jedel to vašo svinjarijo in še po taki ceni.
Nekaj let nazaj je bila na sredini moje pleskavice, kupljene na eni od stojnic, z zunanje strani vtisnjena in zapečena popolnoma cela osa. Lahko si mislimo, kdaj, iz česa in v kakšnih pogojih so bile narejene te pleskavice.
Dodajam manjkajoče: na eni od stojnic v Planici, na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih.
vrhunec slovenske kulinarike... neverjetna reklama za naš turizem... oskar za slovenske gostinske presežke :)
Cena 9€, zaslužka za ta ničvreden drek pa 8,5€.
Za 9,00 € dobiš krepko enolončnico,katera se ti prileže in pogreje,ko se giblješ celi dan na soncni naravi!!!
Se pa sprašujem a so to športni dogotki ali so to odiralni sejmi.
Oderuške cene, so postale po karetelnem dogovarjanju in prepovedi nošnje osebne hrane+ pijač, s seboj na prizorišče- Tipična bivša YU Ćefurska bagrad !!
avtohtoni "Gorenjski" hamburger
To predrago sranje ne bi nikoli kupila za tak denar. Za 9-10eur se naje celotna družina. Sramota in še enkrat sramota, saj nismo Švica ali Norveška in smo dejansko 100 let za njimi.
V tej državi pa že vsak vsakega... V eni seji izvoljenih lahkokruharjev bi lahko sprejeli zakone, kibi to preprečil,...če bi to hoteli.
Mene bi bilo iskreno sram tako okoli prinasat folk z najbolj poceni belim kruhom s pleskavico v sredini. Tudi ce je lepinja, je ti za vsaj 5 evrov predrago, tudi ce vstejemo dejstvo da je bil sportni dogodek. To je… ...prikaži veče vredno 3 evre max, verjetno manj.
ni bedak tisti ki prodaja "meglo" idiot je tisti ,ki jo kupi. samo za primerjavo prejšni teden sem na dunaju jedel čevapčiče.Ogromna porcija za 4,5 eur. NA DUNAJU V CENTRU!!!!!!
Saj ga ni bilo potrebno kupit. To je samo prenajedanje.