Moram reci, da mi je zastava vsec.
Lahko si jo naročiš pri slovenski domobranski stranki ,samo na ulico je raje ne prinesi ,ker se lahko zgodijo krvavi noski .
Provokacija ki ji je najbrž botroval kakšen slovenski domobranec.
natanko tako.
Brez dvoma. Podpišem.
Če bi namesto te zastave dali tisto z zvezdo, žurnal nebi bil kritičen. Sicer pa BRAVO AVSTRIJCI! Levičarji se že jokajo!
Lepša je kot tista z zvezdo....
To je relativna zadeva ! Vsake oči imajo svojega malarja . Sicer pa ,jaz raje vidim tvojo ženo ali punco čisto golo ,kot tebe v najboljšem gvantu ! Lep pozdrav Leon
Veliko Slovencev hodi dobro služit v v to banana republiko. K nam Avstrijcev ni, kvečjemu pridejo na kosilo.
Slovenska domobranska skupnost skupaj z vatikanski vampirji vztrajno spreminjajo zgodovino slovenskega naroda ! SMRT FAŠIZMU SVOBODA NARODU !
Ko boste začeli spoštovati Slovensko zastavo in nehali mahati z jugo zastavo in rdečo zvezdo, se pa razburjajte.
Še en dokaz več, da je Avstrija ena navadna banana republika...
Avstrijci so nemški migranti ! Tako jih označujejo pravi Nemci .
To zagotovo ni naključje,so pa zagotovo tudi slo domobrančkom polepšali dan....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Moram reci, da mi je zastava vsec.
Lahko si jo naročiš pri slovenski domobranski stranki ,samo na ulico je raje ne prinesi ,ker se lahko zgodijo krvavi noski .
Provokacija ki ji je najbrž botroval kakšen slovenski domobranec.
natanko tako.
Brez dvoma. Podpišem.
Če bi namesto te zastave dali tisto z zvezdo, žurnal nebi bil kritičen. Sicer pa BRAVO AVSTRIJCI! Levičarji se že jokajo!
Lepša je kot tista z zvezdo....
To je relativna zadeva ! Vsake oči imajo svojega malarja . Sicer pa ,jaz raje vidim tvojo ženo ali punco čisto golo ,kot tebe v najboljšem gvantu ! Lep pozdrav Leon
Veliko Slovencev hodi dobro služit v v to banana republiko. K nam Avstrijcev ni, kvečjemu pridejo na kosilo.
Slovenska domobranska skupnost skupaj z vatikanski vampirji vztrajno spreminjajo zgodovino slovenskega naroda ! SMRT FAŠIZMU SVOBODA NARODU !
Ko boste začeli spoštovati Slovensko zastavo in nehali mahati z jugo zastavo in rdečo zvezdo, se pa razburjajte.
Še en dokaz več, da je Avstrija ena navadna banana republika...
Avstrijci so nemški migranti ! Tako jih označujejo pravi Nemci .
To zagotovo ni naključje,so pa zagotovo tudi slo domobrančkom polepšali dan....