No, no, a nisi že kar nekajkrat pisal, kako Evropa tone. Dokler bodo rusi hlastali za evropskimi avti, kot riba za kisikom, je prav Rusija tista, ki tone. Sankcije učinkujejo.
In tako so Rusi pripravljeni dvakrat preplačati dober evropski avto, čeprav dobijo rusko zastavonošo Moskvič, desetkrat ceneje. Ja, jugo praksa mi je še kako znana. In tako se Rusi, pod morilskim Putlerjem, vračajo vsaj 30 let nazaj. Sami so si… ...prikaži več krivi, zakaj se pa vozijo rikverc.
Kaj misliš, da ostali ne vozimo rikverc pa za to niso rusi krivi?.Kaj ti bo luksuzni avto, če zanj točiš predrago gorivo..In to kljub sankcijam potuje v obratni smeri..Iz Rusije v EU..Tega pa Finci ne smejo izdati, da ne bi… ...prikaži več priznali, da tihe trgovine kjub sankcijami ne moreš preprečiti..
če je tip pripravljen plačat več kot je vreden avto v europi pa naj ga ima ne vidim problema........s prodajo avto pa ja ne finaciraš vojne
Delno jo, preko davkov. Ampak po drugi strani, iz Rusije potegneš ven 100k €.
Sankcije uvedli ampak jim denar preveč diši ,a je to morda kaj novega ,zahod je kup prodanih duš ,ki jim ni nikdar dovolj,denar je sveta vladar
No, no, a nisi že kar nekajkrat pisal, kako Evropa tone. Dokler bodo rusi hlastali za evropskimi avti, kot riba za kisikom, je prav Rusija tista, ki tone. Sankcije učinkujejo.
Jernej65,sankcij si ti potreben ,na psihiatriji ti bo lepo
A bi rad imel na psihiatriji družbo, boš še kar sam jokal iz svoje celice.
Zeleni krivec za več sto tisoč življen uničil več generacij mladih in z ovacijami nagradil ss-ovca v kanadi!!!!!!!!!
Moti jih švercanje avtomobilov, draga ruska nafta, ki jo kupuje EU od Indije pa ni probljem...Butalci..
In kje je tu škandal?
Škandal je v politiki morilskega Putlerja, samo lajtngo je treba vklopiti.
Bilku Debilku lajtnga ne dela ima premalo sivih celic za logično razmišljanje!!!
Ups, zopet sem stopil podgani na rep, oprosti.
Podgana te je naredila,žal!!!
Če bi me, bi cvilil kot ti in bi te poznal. Tako ti pa lahko še samo skačem po repu in poslušam tvoje cviljenje.
In tako so Rusi pripravljeni dvakrat preplačati dober evropski avto, čeprav dobijo rusko zastavonošo Moskvič, desetkrat ceneje. Ja, jugo praksa mi je še kako znana. In tako se Rusi, pod morilskim Putlerjem, vračajo vsaj 30 let nazaj. Sami so si… ...prikaži več krivi, zakaj se pa vozijo rikverc.
Kaj misliš, da ostali ne vozimo rikverc pa za to niso rusi krivi?.Kaj ti bo luksuzni avto, če zanj točiš predrago gorivo..In to kljub sankcijam potuje v obratni smeri..Iz Rusije v EU..Tega pa Finci ne smejo izdati, da ne bi… ...prikaži več priznali, da tihe trgovine kjub sankcijami ne moreš preprečiti..
Bilko debilko spet tuli v prazno!!!
Podgana, kaj zopet cviliš. Nisem jaz kriv, če imš tako dolg rep.
Cviliš ti in to vsak dan ko se zbudiš!!!
In zopet podganar2.
Me ne gane,Bilko Debilko!!!
Pa še kako te gane, podganar.