Jaz karte enostavno ne bom kupil, ker tudi na koncert ne bom šel, kljub izdatni reklami na rtvslo in poptv. Da ne bo pomote, tudi srbsko-hrvaških zvezdnic in zvezdnikov ne bom pogrešal v čevapčičarski Ljubljani. Tidi umetnega kuhanega vina za… ...prikaži večza 5 do 10€ ne bom pil, prihranek torej vsaj 100€, ki jih raje namenim otrokom.
Jaz karte enostavno ne bom kupil, ker tudi na koncert ne bom šel, kljub izdatni reklami na rtvslo in poptv. Da ne bo pomote, tudi srbsko-hrvaških zvezdnic in zvezdnikov ne bom pogrešal v čevapčičarski Ljubljani. Tidi umetnega kuhanega vina za… ...prikaži večza 5 do 10€ ne bom pil, prihranek torej vsaj 100€, ki jih raje namenim otrokom.
Tale klašnja se pa nastavlja kot da je ona talent
Deklica je sigurna nadarjena, ampak takih je še mnogo. Ljudje so povedali koga si želijo v polfinalu in to je to.
Sem vam že povedal, da bi prišla v finale, če bi se izrekla za Ukrajinko in ne Rusinjo...Vi pa kar ugibajte, kreteni rumeni...
Te iste ovce,ki so se cepile,se sedaj derejo "slava ukrajini", 1x ovca zavedno ovca!!!
oprosti jst pri tej ne vidim nič posebnega da bi bila talent....... teh pevcev imamo že puhn kufer
@Pantani2 Bolje slava Ukrajini kot Rusiji.
IQ sobne temperature,res ste ovce!!!