ok c-19 je zdaj v modi.. kaj pa če bi malo preverili recimo HACCP, kako štima, pa recimo zdravniške pregede, pa recimo kolk ljudi ima opravljene tečaje varstva pri delu pa recimo delovni inšektorji ali preverjajo pogoje dela. a ste… ...prikaži več pozabili kakšen je slovenski predpis pri kateri temperaturi se neha delat ( pa ne mi nosit podatka o temp. v pisarni enga politika ). sam bluzite z c-19, kaj pa vse drugo ? lahk ma tifus, kolero, hiv komu mar, sam da dela 13ur na dan.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Tisti, ki se boji korone naj ostane doma in se izogiba stikom. Država pa naj se neha vtikat v poslovanje podjetij in način življenja ljudi ter naj namesto tega pomete najprej pred svojim pragom. Ujčka se otroke, ne pa odrasle… ...prikaži več ljudi, ki lahko sami nosijo posledice svojih dejanj.
Potem se strinjaš tudi s tem, da se ukine obvezno zdravstveno zavarovanje? Dokler moram obvezno plačevat zdravstveno zavarovanje, so zdravniki obvezani, da me zdravijo. Sicer pa imam v zdravstvu že vsaj za 100.000 EUR bonusa preplačanih prispevkov, ker zdravnika nisem… ...prikaži več niti videl niti koristil že 20 let.
Vsa ta zadeva z zavarovanjem in nekimi obvezami velja dokler je normalno stanje. Ko zadeve eskalirajo ni noben več nobenemu obvezan! V Italiji so ljudje ki so plačevali zdravstvo ostali pred vrati in čisto počasi izdihnili. Tako da ta umetno… ...prikaži več napravljena demokracija se lahko hitro obrne kam drugam
Brko,ko ti pove kdo da pozna kako je nekdo zbolel po cepljenju in podobno,samo pizdite da nakladamo,ker je vedno slišano od nekoga,ti pa pišeš totalne neumnosti o italiji kako so izdihnili pred vrati,tako neumne ovce kot si ti ,pa že… ...prikaži več dolgo ne.Crknejo živali če še ne veš,ljudje pa umrejo ,ti pa ovca pa crkneš
Vidim da si kruce bumabar. Trenutno imamo tak sistem v državi ki zagovarja cepljenje če ti slučajno kaj ne odgovarja spizdi iz te države in pametuj v Afriki če te bo kdo poslušal
kapibara - vsi anti-vaxxerji tako govorijo, dokler se v njihovi družini ne zgodi čudežna teorija kaosa, da zelo mladi in zdravi umrejo zaradi covid-a. Komu boš potem verjel? Prosim lepo, nehajte s temi teorijami zarote, tudi v času Jugoslavije smo… ...prikaži več se obvezno cepili pa noben ni jamral.
En del zdravstva pravi -cepi se. Drugi del zdravstva pravi - nevarno je. Kdo si sme vzeti pravico in odločiti, kateri del zdravstva naj poslušam? Politiki? Ali kar tisti prvi del zdravstva, ki misli, da 'drži Boga za j...a'? S… ...prikaži več S katerimi dosežki so se kvalificirali ?
Očitno tako malo vedo (ali pa so tako koruptivni), da jih sploh ni strah. Ne sodišča,še manj lastne vesti. Niti sodržavljanov -ker smo v pravni državi. Kadija tuži,kadija sudi...
Najprej gostinci,potem študentje, pa..Tudi tisti, ki so se 'cepili' z vodo, pridejo na vrsto. Tako ali drugače. Že videno. Ko so nacisti prišli po komuniste,sem ostal tiho; nisem bil komunist. Ko so zaprli socialne demokrate, sem ostal tiho; nisem bil… ...prikaži večl socialni demokrat.
Ko so prišli po sindikaliste, nisem spregovoril;
nisem bil član sindikalistov.
Ko so prišli po jude, sem ostal tiho;
nisem bil jud.
Ko so prišli po mene,
ni bilo nikogar več ki bi spregovoril.
Martin Niemoeller
Serejo in iščejo mehke hruške. Delavci v gostinstvu niso prav nikoli bili enako obravnavani kot delavci v proizvodnji. Kako to, da se prej niso bunili, da rabijo drugačen zdravstveni pregled kot delavci v proizvodnji.
Agresivnost cepljenih najbrž izhaja iz dejstva, da se nekje v sebi vendar sprašujejo, če s pristankom na 3.fazo preizkusa še neregistriranega cepiva niso naredili napake. Morda so tudi že kaj prebrali o sestavi cepiv in o težkih posledicah pri nekaterih… ...prikaži več po cepljenju. Morda vidijo, da s cepljenjem niso naredili nič v boju proti C-19, da še vedno lahko zbolijo (tudi težje, saj sicer cepljenih ne bi bilo po bolnišnicah) in da še vedno lahko okužijo svoje bližnje.
Namen razdelitve ljudi je dosežen.
Ne, agresivnost izhaja iz števila mrtvih, ki jih antivaxx norci povzročajo. Zaradi mene lahko verjamete v ravno Zemljo kolikor hočete, tam vsaj ne pobijate ljudi in ne predstavljate nevarnosti za ostale. Kakšno zmedo imate v možganih se niti ne zavedate.
Če vam slučajno kaj ne paše zaprite tisto svojo luknjo od gostilne oz bara in pejte na borzo. V Ameriki imajo zakon da te čist brez problema odpustijo iz službe če nisi cepljen. Zato nehajte čivkati in začnite kej delat
Ko imate zaprto vam ni prav, ko morate preverjati ljudi vam ni prav, nikoli vam ni nič prav vse kar znate je da kokodakate. Se pravi imate še dovolj denarja. V enem prispevku je bila ena gostinka ki za razliko… ...prikaži več od vas lenuhov lepo povedala naj bodo kakršni koli predpisi in preverjanja samo da ima odprto. Se pravi ste lenuhi
si kot narkoman pol,rabiš iglo da uživaš,kaka bolana izjava ,zakaj pa ti misliš da necepljeni ne uživamo ,men se smilte cepljeni .Težko ti sploh uživaš ker si živčna razvalina,doma te verjetno komaj prebavljajo,saj te je sama napadalnost
@brko, uživaj v cepljenju (pa še več ga bodeš imel), mi pa uživamo v necepljenju. Vrtovi gostiln laufajo na polno, pa ne težijo za potrdila. Težili bodo pa tebi, da se boš kar naprej špikal, dokler ne boš našpikan za v pečico
Bomo že opravili s takimi kot si ti,Brko ,razlika je al si ovca al pa človek ,ti žal si res ovca,si popolnoma nekoristen in si nihče steboj nima kaj pomagat,niti z družbo se ne zlivaš.Res zanimivo kako se v sloveniji… ...prikaži več kolaboranti hitro pojavijo ,nekateri nadaljujeto tradicijo potomcov ,barabe izdajalske
Kruce bimbo zate je še naboja škoda. Glede na tvoje razmišljanje je edina dobra stvar ki jo lahko naredis za nas Slovence da si narediš vozel če ga znaš in se zabingljas. Slovenija ti bo hvaležna
V zadnjem tednu sem šel vsaj 5 krat v gostilno sedet pa me niti ekrat niso vprašali po potrdilu. Sicer ga imam na telefonu ampak vseeno.
ok c-19 je zdaj v modi.. kaj pa če bi malo preverili recimo HACCP, kako štima, pa recimo zdravniške pregede, pa recimo kolk ljudi ima opravljene tečaje varstva pri delu pa recimo delovni inšektorji ali preverjajo pogoje dela. a ste… ...prikaži več pozabili kakšen je slovenski predpis pri kateri temperaturi se neha delat ( pa ne mi nosit podatka o temp. v pisarni enga politika ). sam bluzite z c-19, kaj pa vse drugo ? lahk ma tifus, kolero, hiv komu mar, sam da dela 13ur na dan.
Avgusta 2x jedel v lokalu, pa me je kelnar vsakič vprašal: Imate denar, da plačate kar popijete+ pojeste..
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Tisti, ki se boji korone naj ostane doma in se izogiba stikom. Država pa naj se neha vtikat v poslovanje podjetij in način življenja ljudi ter naj namesto tega pomete najprej pred svojim pragom. Ujčka se otroke, ne pa odrasle… ...prikaži več ljudi, ki lahko sami nosijo posledice svojih dejanj.
Se strinjam samo ko boš zbolel ne hodi nikamor sprejmi posledice bodi pokončen in lepo crkni doma
Potem se strinjaš tudi s tem, da se ukine obvezno zdravstveno zavarovanje? Dokler moram obvezno plačevat zdravstveno zavarovanje, so zdravniki obvezani, da me zdravijo. Sicer pa imam v zdravstvu že vsaj za 100.000 EUR bonusa preplačanih prispevkov, ker zdravnika nisem… ...prikaži več niti videl niti koristil že 20 let.
Vsa ta zadeva z zavarovanjem in nekimi obvezami velja dokler je normalno stanje. Ko zadeve eskalirajo ni noben več nobenemu obvezan! V Italiji so ljudje ki so plačevali zdravstvo ostali pred vrati in čisto počasi izdihnili. Tako da ta umetno… ...prikaži več napravljena demokracija se lahko hitro obrne kam drugam
Brko,ko ti pove kdo da pozna kako je nekdo zbolel po cepljenju in podobno,samo pizdite da nakladamo,ker je vedno slišano od nekoga,ti pa pišeš totalne neumnosti o italiji kako so izdihnili pred vrati,tako neumne ovce kot si ti ,pa že… ...prikaži več dolgo ne.Crknejo živali če še ne veš,ljudje pa umrejo ,ti pa ovca pa crkneš
Vidim da si kruce bumabar. Trenutno imamo tak sistem v državi ki zagovarja cepljenje če ti slučajno kaj ne odgovarja spizdi iz te države in pametuj v Afriki če te bo kdo poslušal
Pohvale za članek, lepo videti tudi drugi pogled na to korona norijo.
Pojdite se cepit pa je. Pričakujem tretjo dozo kmalu.
Evo, da bode parno število doz- vzami še mojo.. pa jih bodeš imel 4 špikanja
kapibara - vsi anti-vaxxerji tako govorijo, dokler se v njihovi družini ne zgodi čudežna teorija kaosa, da zelo mladi in zdravi umrejo zaradi covid-a. Komu boš potem verjel? Prosim lepo, nehajte s temi teorijami zarote, tudi v času Jugoslavije smo… ...prikaži več se obvezno cepili pa noben ni jamral.
En del zdravstva pravi -cepi se. Drugi del zdravstva pravi - nevarno je. Kdo si sme vzeti pravico in odločiti, kateri del zdravstva naj poslušam? Politiki? Ali kar tisti prvi del zdravstva, ki misli, da 'drži Boga za j...a'? S… ...prikaži več S katerimi dosežki so se kvalificirali ? Očitno tako malo vedo (ali pa so tako koruptivni), da jih sploh ni strah. Ne sodišča,še manj lastne vesti. Niti sodržavljanov -ker smo v pravni državi. Kadija tuži,kadija sudi...
Najprej gostinci,potem študentje, pa..Tudi tisti, ki so se 'cepili' z vodo, pridejo na vrsto. Tako ali drugače. Že videno. Ko so nacisti prišli po komuniste,sem ostal tiho; nisem bil komunist. Ko so zaprli socialne demokrate, sem ostal tiho; nisem bil… ...prikaži večl socialni demokrat. Ko so prišli po sindikaliste, nisem spregovoril; nisem bil član sindikalistov. Ko so prišli po jude, sem ostal tiho; nisem bil jud. Ko so prišli po mene, ni bilo nikogar več ki bi spregovoril. Martin Niemoeller
Serejo in iščejo mehke hruške. Delavci v gostinstvu niso prav nikoli bili enako obravnavani kot delavci v proizvodnji. Kako to, da se prej niso bunili, da rabijo drugačen zdravstveni pregled kot delavci v proizvodnji.
Agresivnost cepljenih najbrž izhaja iz dejstva, da se nekje v sebi vendar sprašujejo, če s pristankom na 3.fazo preizkusa še neregistriranega cepiva niso naredili napake. Morda so tudi že kaj prebrali o sestavi cepiv in o težkih posledicah pri nekaterih… ...prikaži več po cepljenju. Morda vidijo, da s cepljenjem niso naredili nič v boju proti C-19, da še vedno lahko zbolijo (tudi težje, saj sicer cepljenih ne bi bilo po bolnišnicah) in da še vedno lahko okužijo svoje bližnje. Namen razdelitve ljudi je dosežen.
Ne, agresivnost izhaja iz števila mrtvih, ki jih antivaxx norci povzročajo. Zaradi mene lahko verjamete v ravno Zemljo kolikor hočete, tam vsaj ne pobijate ljudi in ne predstavljate nevarnosti za ostale. Kakšno zmedo imate v možganih se niti ne zavedate.
Če vam slučajno kaj ne paše zaprite tisto svojo luknjo od gostilne oz bara in pejte na borzo. V Ameriki imajo zakon da te čist brez problema odpustijo iz službe če nisi cepljen. Zato nehajte čivkati in začnite kej delat
Malo si pomešal pojme. Ja, odpusti te lahko privatni lastnik, ki pa mu država tam nič ne predpisuje katere goste lahko sprejme in katerih ne!
@bugmenot, se pravi tudi država se ne vtipka, če je ta prenašalec neštetih bolzeni, ne dela nobenih osnovnih zdravstvenih pregledov, ... itn?
Ko imate zaprto vam ni prav, ko morate preverjati ljudi vam ni prav, nikoli vam ni nič prav vse kar znate je da kokodakate. Se pravi imate še dovolj denarja. V enem prispevku je bila ena gostinka ki za razliko… ...prikaži več od vas lenuhov lepo povedala naj bodo kakršni koli predpisi in preverjanja samo da ima odprto. Se pravi ste lenuhi
Brko ima svetske informacije ki so zelo zanesljive ha ha ha,ovca si
Zaradi takih bumbarjev kot si ti imamo tako kot imamo
bogi ,ti ziher že od marca lani nisi stopil iz stanovanja
Nimam teh problemov ker sem cepljen in uživam vse ugodnosti. Medtem ko bi take kot si ti udaril po žepu na vsakem vogalu. Pametnajkovic
si kot narkoman pol,rabiš iglo da uživaš,kaka bolana izjava ,zakaj pa ti misliš da necepljeni ne uživamo ,men se smilte cepljeni .Težko ti sploh uživaš ker si živčna razvalina,doma te verjetno komaj prebavljajo,saj te je sama napadalnost
@brko, uživaj v cepljenju (pa še več ga bodeš imel), mi pa uživamo v necepljenju. Vrtovi gostiln laufajo na polno, pa ne težijo za potrdila. Težili bodo pa tebi, da se boš kar naprej špikal, dokler ne boš našpikan za v pečico
kapibara,itak smo kadilci vzunaj ,Brko in njemu podobni je velik vprašaj da so sploh v gostilni ,vsaj v normalni ne,ker lahko po tintari dobi
Kaj ste glasni na koncu boste vsi tiho ker boste prisiljeni v cepljenje tako ali drugače in tega se dobro zavedate. Bumbarji
Ja res ste bedni v svojih pravicah katerih že dolgo nimate. Ovce z spranimi možgani
Bomo že opravili s takimi kot si ti,Brko ,razlika je al si ovca al pa človek ,ti žal si res ovca,si popolnoma nekoristen in si nihče steboj nima kaj pomagat,niti z družbo se ne zlivaš.Res zanimivo kako se v sloveniji… ...prikaži več kolaboranti hitro pojavijo ,nekateri nadaljujeto tradicijo potomcov ,barabe izdajalske
Kruce bimbo zate je še naboja škoda. Glede na tvoje razmišljanje je edina dobra stvar ki jo lahko naredis za nas Slovence da si narediš vozel če ga znaš in se zabingljas. Slovenija ti bo hvaležna
Brko,v Rogu je še placa za take kot si ti