Slovenija
61377 ogledov

Silovito je počilo: Z avtom mu je zaprl pot, voznik motornega kolesa umrl

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 14:37 23.april 2025.

Sožalje ..... In lepa ovinkasta cesta, sicer naselje z omejitvijo 50, ravninski del, ki omogoča priviti gas.... Nič hudega sluteči pa po črki zakona kriv pa magari teoretično ni mogel nič pri teh hitrostih. Pri 50 bi motorista opazil, pri ...prikaži več 100 pa ne.... Žalostno...

Leon 17:04 23.april 2025.

Zanima me kje so vsi ti policaji pred nesrečo . Ob nesreči pride kar pet karet in ducat policajev . Vsak dan ob konicah se v križiščih dogajajo scene na mejah normalnega ,da o kletvicah in grožnjah ne govorim . ...prikaži več NIKJER POLICAJA ob zastojih in gnečah ! Kdo jim odreja delo ? To vprašajte ministra ne s kom je bil na pijači !

Zala 15:33 23.april 2025.

Sožalje domačim, sosodnikom, sodelavcem, prijateljem, ... strašna nesreča.

• herman3 20:11 23.april 2025.

Kot motoristu se mi je že večkrat zgodilo, da me avtomobilist enostavno noče videt, na srečo imam čoperja, s katerim pač ne vozim tako divjaško kot večina tistih na športakih in sem se rešil. Vem, da vsi krivite motoriste, ki ...prikaži več pa nismo vedno krivi, ker večina nas ima tudi avtomobile in smo malo bolj strpni do tistih na dveh kolesih. Marsikateri avtomobilist pač iz različnih razlogov ne mara motoristov in nas enostavno ignorira ali celo izziva.

• atamama 21:55 23.april 2025.

Herman, tudi jaz vozim motor ampak ko srečujem kamikaze na cesti se križam. In nedeljski izleti so včasih nočne more, ko voziš avto po ovinkih in čakaš kje se bo prikazal motorist. Razumem Kočevje proti morju ali proti LJ. Ampak ...prikaži več Litija -Bogenšperk? To je noro. In potem je avtomobilist ''kriv''. Znanec je rabil 4 leta po sodiščih hodit da je bilo na koncu 20-80 % deljene krivde, ker policija ni ugotovila vseh dejstev in hitrosti. Prvi zapisnik cca80, izračuni med 145do 165. In kako lahko reagiraš

• Luksi 17:46 23.april 2025.

Zagotovo je pripeljal po omejitvi, vso srečo pa želum vozniku avtomobila, ki ga bodo po nedolžnem preganjali.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.