Zanima me kdaj bo konec tega sranja.
Blebetate kar tjavendan! Res nimate boljših idej za pisanje???
Turška serija Moja boš je v Sloveniji izredno priljubljena............pri avtorju tega zmazka ! Naj gre v Turčijo in si jo ogleda do konca !
A mi lahko avtor tega zmazka razloži, zakaj je nekdo prikrajšan, če popolnoma enako vsebino gleda v več delih? A ni celo na boljšem, če gledamo na tedenski ravni? Spet en bebast in zavajajoč naslov.
Lahko gledajo več bedastih reklam, kar tudi ni zanemarljivo.
ni dovol da so nam nasrali te sirske begunce, zdaj nam še hočejo vsiliti njihove tv programe.
C.R. spokej se s tem Burakom u tri pm....z vazelino vred!
Zakaj se toliko jezite, najbrž imate še kakšen drug kanal na televiziji, pa preklopite. To je pa ja najlažje. Jeza škodi.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zanima me kdaj bo konec tega sranja.
Blebetate kar tjavendan! Res nimate boljših idej za pisanje???
Turška serija Moja boš je v Sloveniji izredno priljubljena............pri avtorju tega zmazka ! Naj gre v Turčijo in si jo ogleda do konca !
A mi lahko avtor tega zmazka razloži, zakaj je nekdo prikrajšan, če popolnoma enako vsebino gleda v več delih? A ni celo na boljšem, če gledamo na tedenski ravni? Spet en bebast in zavajajoč naslov.
Lahko gledajo več bedastih reklam, kar tudi ni zanemarljivo.
ni dovol da so nam nasrali te sirske begunce, zdaj nam še hočejo vsiliti njihove tv programe.
C.R. spokej se s tem Burakom u tri pm....z vazelino vred!
Zakaj se toliko jezite, najbrž imate še kakšen drug kanal na televiziji, pa preklopite. To je pa ja najlažje. Jeza škodi.