Avto
17 ogledov

Še Volkswagnu zaradi Kitajcev popustili živci

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wingspan15 14:08 08.avgust 2012.

    Pohlep po velikih zaslužkih je čudna reč. Ko ti nikoli in nikdar ni dovolj. Mislim, da je sodelovanje s Kitajci kratkega veka za proizvajalce, saj je znano, da sami niso strokovnjaki, znajo pa skopirati praktično vse, potem pa trgu ponudijo ...prikaži več svoje proizvode po bistveno nižji ceni. Sicer pa bo sedaj Boscarol delal letal na Kitajskem, čez nekaj let pa bo zapiral proizvodnjo v Sloveniji, ker ne bo imel več kaj prodajati, saj bodo to počeli Kitajci z njegovo tehnologijo. Kaj čemo denar sveta vladar, kjer razum ponavadi, zaradi pogoltnosti, odpove.

  • Naglas 09:05 07.avgust 2012.

    Jap ... zaradi današnje zaslepljenosti in pogoltnosti po dobičkih, bodo generacije za nami lahko le služile Kitajcem.Kot, da tej gospodje, predsedniki in člani uprav ne bi vedeli, da je vse to kar počejo na kitajskem kratkega daha in kot ...prikaži več da ne bi vedeli, da mi dobro vemo, da to počnejo, da si v kar najkrajšem času naberejo čim več nagrad za "delovno uspešnost" ... čez nekaj let, ko njih ne bo več, bodo pa moji, tvoji, naši otroci reševali, kar (če) se bo rešiti dalo pred krajo intelektualne lastnine s strani kitajske.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.