Slovenija
139 ogledov

Še prodali jih niso, pa se že oddajajo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tecumseh_1975 08:47 06.december 2014.

Mesarska (Močeradi) all over again. Namest da bi jih dobile družine jih bodo pokupli wannabe tajkunčki in jih potem drago oddajali.

• mirko 11:57 06.december 2014.

Stanovanjske sklade takoj ukinit in naj država mladim družinam, ki dosegajo določene kriterije, direktno subvencionira nakup stanovanja na prostem trgu.

• prijava123 11:25 06.december 2014.

Ni fer. Kandidirala sem za točno to stanovanje, bila brez prednostnih kategorij, vendar je bilo to moje prvo reševanje stanovanjskega problema. Res bi živela tam, pa sem zaradi takih izvisela... Res ni fer.

• tecumseh_1975 17:32 06.december 2014.

In vse kar premorejo naši preplačani birokrati je izjava "vse je zakonito". Itak da je. tako kot marsikatera barabija va našem Bannistanu. Kaj pa etično? ETIKA.. ste že slišal kdaj? Pi***a vam ma***na

• mirko 11:58 06.december 2014.

Pri nas se pa dela po načelu: zakaj bi bilo enostavno, če je pa lahko komplicirano. In to vse z namenom, da se lahko svinjarije čimbolj skrijejo.

• Filip42 12:21 06.december 2014.

Pripomba neuspešne kandidatke seveda lahko leti izključno na Stanovanjski sklad in njegove pogoje za nakup. Kupcu, ki je stanovanje kupil povsem v skladu s pogoji razpisa, pač ni kaj očitati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.