Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku.
To počnem ....... >>>>>>> DouCash.Com
Problem je ker imamo poudnike kot so Gen-I in Petrol, ki ponujajo vse in delajo nove polnilnice, zadaj so pa elektrodistribucije, ki imajo precej manj denarja na voljo pa morajo zaradi njih posodablajti omrežje za katerega nimajo dovolj sredstev.In to… ...prikaži več bo v naslednjih letih še toliko bolj očitno.
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ....... >>>>>>> DouCash.Com
Problem je ker imamo poudnike kot so Gen-I in Petrol, ki ponujajo vse in delajo nove polnilnice, zadaj so pa elektrodistribucije, ki imajo precej manj denarja na voljo pa morajo zaradi njih posodablajti omrežje za katerega nimajo dovolj sredstev.In to… ...prikaži več bo v naslednjih letih še toliko bolj očitno.