Magazin /magazin/film-glasba-tv
39495 ogledov

Se je RTVS splačalo Bizovičarju plačati 25 tisočakov? To je odgovor!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stinger 15:54 03.januar 2025.

Bizovičarjeve primitivne fore...

• bleki 15:52 03.januar 2025.

Nikoli ne gledam tv na staro leto. Nikoli tudi ne rtv slo.

• Pierre 16:58 03.januar 2025.

Jaz bradavičarja ne gledam, raje skoke.

• rd2dmk2 17:25 03.januar 2025.

zdej naj mi pa tale kljukec z RTV pove kako je prišel do teh cifer? imajo slučajno podatke koliko ljudi je v stanovanju s TV aparatom priklopljenim na set-up box? in potem s senzorjem iz set-up box ugotavljajo koliko članov ...prikaži večv družine sedi pred aparatom al tako čez palec -ja na naslovu jih je 6 in vsi gledajo, v resnici pa stara mama sama že kinka pred TV-jem ostali so pa spizdl na silvestrovanja. po drugi strani pa verjetno so seštel vse klike na RTV1 v celem večeru, ko so ljudje bežal od reklam

• dinozaver 17:40 03.januar 2025.

Čista resnica-pri nas je 94-letna tašča spala pred televizorjem, ostali smo bili zunaj. Torej je gledalo 0 ljudi. Za povrh pa mi gre Bizovičar na živce in ga ne bi gledal tudi če bi on meni plačal.

• Plavi-mil 14:56 03.januar 2025.

Zaničevanje Slovenske glasbe in na koncu srbski trubači vse pove o Bizovičarju in "depolitizirani" HANZI TV, sramota in to sranje moramo še plačevati.

• vzev 19:37 03.januar 2025.

Že na prvi sliki vidiš kako za za roko držita dva moška. In to dajo na RTV. Me nebi brigalo, kaj delajo, če nebi bil prisiljen v plačevanje tega s*****

• Kmodri_ 20:20 03.januar 2025.

Za Bardavičarja je vsak cent preveč!

• kzupanc 17:44 03.januar 2025.

Tale Bizovičarjeva oddaja je po moje velika polomija, ne pa uspeh. Koliko je sploh bilu muske, poleg Bizovičarjevega dveurnega nakladanja? Pol urce bi kar šlo, saj človek genialno čenča svoje domislice. Ampak 2 uri? A so znoreli! Sploh, če je ...prikaži večje bilo že pred 1 letom.

• atamama 21:49 03.januar 2025.

Ne RTV-ju, Bizovičarju se je splačalo....

• vojko19 17:54 03.januar 2025.

tudi Bandellijev beton plačamo, čeravno ni toliko vreden.

• dinozaver 20:27 03.januar 2025.

Je pa ogromna razlika. Prodajalca betona lahko izbiraš in šele potem naročiš. Bizovičarja so nam hoteli vsiliti za naš denar. Vendar ni jim uspelo, drago plačali pa smo vseeno. Rtv-jevci razpolagajo le z našim denarjem, svojega nimajo.

• andrija 05:27 04.januar 2025.

luknja brez dna dobi vsak cent povrnjen nazaj

Milan48 15:03 03.januar 2025.

Oddaja je bila v redu. Popestritev silvestrskega večera. Če bi RTV to sama počela bi bilo večkrat dražje. Koliko je pa RTV plačala za manjkrat gledan prenos iz Dunaja, pa za preiskusne serije skokov, pa za osladne nadaljevanke in pravice ...prikaži več za njih, ...? Pri taki gromozanski množici zaposlenih bi lahko pričakovali najboljše oddaje na svetu. In kje smo, so?

• Grunf 20:56 03.januar 2025.

Edini objektivni komentar, če se ne ubadamo le z Bizovičarjem in njegovo kvaliteto. Pravo vprašanje je, kaj počne cela armada zaposlenih na RTV. No, če se spomnim le zapisa o tem, kako delavski direktor Franci Pavšer več mesecev ni hodil ...prikaži več v službo. Ker mu ni bilo odobreno delo od doma je "vzel" bolniško in nato iz bolniške hodil po tekmah po vsem svetu in še na pijanske veselice.Vse dokumentirano, nobenega postopka. Mi vse to plačujemo, na koncu pa nas moti en Bizovičar.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.