Avto
28695 ogledov

Iskalci avtov, pozor, z letom 2025 bo ena vrsta verjetno cenejša

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 08:28 16.december 2024.

Sprašujem uredništvo, zakaj se ne da komentirati pod člankom o možni prepovedi dizelskih avtov izdelanih pred letom 2017 ? Česa vas je strah, ali je padla prepoved ?

• matermila 10:52 16.december 2024.

Res me zanima, kak bedak moraš bit, da mi za to vprašanje prilepiš minus. In ne, nisem robot.

• AN27 17:09 16.december 2024.

Verjetno bi bilo preveč negativne debate o kakovosti izdelkov znamk, ki oglašujejo na tej strani.

• atamama 06:45 16.december 2024.

Morda bo prej zlom avtomobilske industrije in zlom zaposlovanja.... Ve se pa iz zgodovine kam pelje to.....

• FejstDogaja 07:37 16.december 2024.

Nenadnega zloma sigurno ne bo, ker imajo še veliko rezerve. Bo pa zmanjševanje tržnega deleža. Ampak so si čisto sami krivi. Namesto da bi pospešili elektrifikacijo, hočejo podaljševanje agonije fosilnih goriv, da jih bo preostali svet le čim prej povozil. ...prikaži več Tako čez deset let let evropskih znamk ne bo nikjer več.

• SlavkoKrizman 08:20 16.december 2024.

@FejstDogaja Razloži od kje bomo dobili elektriko, če gremo jutri vsi na EV....Od marsovcev?

• matermila 08:25 16.december 2024.

Slavko, bomo "tankali" elektriko na par nepar in bone, kot v Jugi bencin. Dobavitelj bo pa Gen-i. Zelena banda bo totalno uničila Evropo. Kitajci veselo inštalirajo termo elektrarne in svinjajo, mi bomo pa pocrkali.

• atamama 09:31 16.december 2024.

Saj ni problem elektrika. Problem je zelena agenda na katero je vezana proizvodnja elektrike, vsa industrijska proizvodnja. To je strel v tarčo, ki je bil nepremišljen in je zadel nogo tega, ki se je to zamislil. Sicer pa čudno da ...prikaži več EU sploh še gre zaradi toliko ''strelov'' mimo tarč v lastne noge. Berem statistiko uvoza-izvoza v Rusijo za 2019, 2020, 2 in 2, 35 miljona avtov. Ali se kdo čudi uspešnosti Kitajcev ker so izkoristili darilo zahodnih držav? Ali ni ravno toliko viška avtov?

Garancija 10:07 16.december 2024.

Naj zaje**** ameriko, indijo, kitajsko,ne pa nas, ki tle s temi fajrcajhi skoraj nič ne zasmrajamo.Naj ustavijo avione,prenehajo z vojnami,pa bo bolj lepo

Slayer 06:17 17.december 2024.

matermila,pa elektriko nam bodo vsak dan izklopili za par ur!!!

Slayer 06:30 16.december 2024.

"Verjeteno"bom zadel na lotu!!!

• slavauk22 06:34 16.december 2024.

tebe ne pomaga niti loto!! rodil si se neumen žal ni pomoči zbogom!

Slayer 06:41 16.december 2024.

Potem pa zbogom in ne mi več pisati pod komentarji,krele zarukano!!!

• SlavkoKrizman 08:21 16.december 2024.

@slavauk22 Zlobni rusi prihajajo....Pojdi nas branit v ukrajino.

• Jernej65 09:50 16.december 2024.

Slayer, če bi bil sposoben in bi res razpolagal z IQ jem, s katerim se hvališ, ne bi rabil igrati loto in tam pustiti še zadnji evro od svoje minimalne plače in čakati na čudež, nesposobnež.

Garancija 10:22 16.december 2024.

Grozi verjetnost, da bodo morali dizli izpred letnika 2017 na odpad,portal za izvajanje panike

Slayer 11:26 16.december 2024.

Ej miško IQ20,kje sem napisal,da igram loto,če ne razumeš sarkazma,se ne oglašaj!!!

• AN27 17:07 16.december 2024.

Električni avti bodo kmalu zastonj, ker si jih večina ne želi

• sam1 09:46 16.december 2024.

Ti šalabajzerji naj še malo zaostrujejo in postavljajo nemogoče pogoje,pa se bodo kmalu morali poskriti v mišje luknje,saj ne bo potrebe strašiti ljudstva pred napadi iz rusije,ampak se bo narod dvignil kar na domačih pragih.....in verjamem,da jim bo tedaj žal ...prikaži več za svoje postopke,žal prepozno.....

• jakec1575 22:44 16.december 2024.

jaz se bolj sprasujem kdo zaboga spusca vse te dizle na nasih cestah brez filtrov cez tehnicni. ogabno. tepel bi te voznike. zasmradijo voznike in okolico.

• Toma 05:01 17.december 2024.

Lahko ima filter ampak če je Fukwagen ali ”premium” iz te hiše, bo že nov smrdel da gre na kozlanje - sploh pozimi! Dol z nemškim drekom!

• rd2dmk2 09:46 16.december 2024.

ok če pade sodba, potem bo 200 miljonov avtov v EU šlo na smeti. bo po pol EU peš hodilo. mimgrede v našem kraju vsi. po drugi strani pa glede na cene bodo kitajci edini lahko dobavili avte in bo ...prikaži več EU crknila. za hec mal poglejte komedijo na Youtubu- kopija rangeroverja za 4000$. sice je igračka, ampak italijani so do letos imel tisti trikolesnik pa so živel z njim, boma pa še mi vsi s tisto kitajsko rečjo.

• Fredi34 20:38 16.december 2024.

Strel za strelom v koleno. Sami si kopljemo jamo, CO2 prekupčevalci si polnijo žepe. Adijo Evropa!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.