Ta ne upošteva nobenih zakonov,razen tistih,ki jih sam izvaja in so zrastli na njegovem zelniku in vedno za vse okrivi druge,čeprav je Slovenijo v času svoje vladavine pomaknil nekaj desetletij nazaj.....
Se oboževalci maršala twita sploh zavedate, kaj podpirate. Eno je politika, drugo pa, da se nekdo, ob podpori policije in krivosodja spravi na posameznika. Meni osebno Jenull ni simpatičen, tukaj pa potegnem črto. To se ne dela, če imaš še… ...prikaži več vsaj malo morale in poštenosti.
Če moram jaz zagotoviti in plačati varovanje shoda, GA MORA TUDI ON, KI JE NANJ POZIVAL IN GA ORGANIZIRAL!!
Lahko mu pa plačata mamica ali očka. Ali Kučan. Ali Golob. Iz LASTNEGA, NE IZ MOJEGA ŽEPA!!!
suha naj, desničarji preberejo kako se je odzvala javnost na izjave Boscarola. Lahko mu je s polno ritjo srat, boji se za svoje premoženje podobno, tudi ostali, ki imajo opraviti s zakonitim in nezakonitim premoženjem. Skrbi jih zase in ne,… ...prikaži več za večino nepreviligiranih državljanov.
Ta ne upošteva nobenih zakonov,razen tistih,ki jih sam izvaja in so zrastli na njegovem zelniku in vedno za vse okrivi druge,čeprav je Slovenijo v času svoje vladavine pomaknil nekaj desetletij nazaj.....
Pomaknil jo je v leto 45. Komunisti so spet začeli z represalijami.
Dokler bodo skorumpirani sodniki sodili sodnikom bo v državi vladalo KRIVOSODJE .
Res je,Masleša in podobni
Posl(r)anec Janša bo še naprej delal škodo državi ,za katero trdi, da jo je lastnoročno osamosvojil.. Butale c.
Se oboževalci maršala twita sploh zavedate, kaj podpirate. Eno je politika, drugo pa, da se nekdo, ob podpori policije in krivosodja spravi na posameznika. Meni osebno Jenull ni simpatičen, tukaj pa potegnem črto. To se ne dela, če imaš še… ...prikaži več vsaj malo morale in poštenosti.
Res je,ampak koprive tega ne oz. nočejo razumeti.
A ni nič pozivov o opustitvi glob v Namčiji, Italiji, Danski......samo pri nas???? Ali so spet na delu naši levičarji z obvodom preko Evrope?
valjda, a nisi vedel, da je cela evropa leva?
Mrhovinar naj kar plača. 105 tednov je izzival pozival na nerede v državi in podobno. Prej vi moral cepec misliti na posledice svojih dejanj.
Mijatović je bruseljski gnoj. Skregana z resnico in pravico !!
Šala dneva.
ZAKONI IN PRAVILA ZA VSE ENAKO!!! =null pričakuje, da bo nad zakonom, ker da je "BOLJ ENAK" OD DRUGIH DRŽAVLJANOV!!
Če moram jaz zagotoviti in plačati varovanje shoda, GA MORA TUDI ON, KI JE NANJ POZIVAL IN GA ORGANIZIRAL!! Lahko mu pa plačata mamica ali očka. Ali Kučan. Ali Golob. Iz LASTNEGA, NE IZ MOJEGA ŽEPA!!!
Če nekoga sovraži mnogo ljudi, je zanesljivo dober človek. (William Shakespeare)
A od sedaj bo pa parlament delil " odpustke". Sem mislil, da to lahko naredi edino sodišče
pusti pravo raje pravnikom
upam,da so si levičarji prebrali komentar od g.Boscarola
suha naj, desničarji preberejo kako se je odzvala javnost na izjave Boscarola. Lahko mu je s polno ritjo srat, boji se za svoje premoženje podobno, tudi ostali, ki imajo opraviti s zakonitim in nezakonitim premoženjem. Skrbi jih zase in ne,… ...prikaži več za večino nepreviligiranih državljanov.
Desničarji ste spokal,zato ne mešajte več megle!!!
seveda so si, in ugotovili, da je desen. sledi namreč mantri: dobiček je samo moj, izgubo pa naj sofinancira proračun