ma ste ... ne bom napisala kaj. Če bi napisali, da je to bila starostna skupina 40-50 let, potem bi skupina do 39 in nad 50 pričela kršiti in žurirati, se zbirati, itd. Neumnim podatki povedo vedno manj kot 0.
Koliko so stari ti ljudje, ki so umrli. 20-50, 60-110?
Ali so umrli imeli še kakšne druge bolezni (raka/levkemijo, zlomljen tilnik, gangreno, težki diabetes, pljučnico, metek v glavi, itd) ali so imeli smo korono in so samo zardi tega umrli?
prevec so skopi s temi podatki o umrlih....lahko bi vsaj povedali leta in ce so imeli kaj kronicnih obolenj....ali pa nalasc so skopi ,da povecajo paniko,,najbrz bo to ja.
5 odpuščenih iz bolnišnice, 4 umrli - ali so med odpuščenimi iz bolnišnice tudi umrli, pa ne povedo... Nekoč že davno sem bil v bolnišnici in je na odpustnici med drugimi bila možnost "umrl"... To mi da misliti svoje...
ma ste ... ne bom napisala kaj. Če bi napisali, da je to bila starostna skupina 40-50 let, potem bi skupina do 39 in nad 50 pričela kršiti in žurirati, se zbirati, itd. Neumnim podatki povedo vedno manj kot 0.
Koliko so stari ti ljudje, ki so umrli. 20-50, 60-110? Ali so umrli imeli še kakšne druge bolezni (raka/levkemijo, zlomljen tilnik, gangreno, težki diabetes, pljučnico, metek v glavi, itd) ali so imeli smo korono in so samo zardi tega umrli?
Bolnik, ni noben bumbar umrl
Pojdi na sladoled... častim.
kje budale ste pa najdle članek od aprila? a ste vsi pod koko?
...danes je 18. julij
prevec so skopi s temi podatki o umrlih....lahko bi vsaj povedali leta in ce so imeli kaj kronicnih obolenj....ali pa nalasc so skopi ,da povecajo paniko,,najbrz bo to ja.
5 odpuščenih iz bolnišnice, 4 umrli - ali so med odpuščenimi iz bolnišnice tudi umrli, pa ne povedo... Nekoč že davno sem bil v bolnišnici in je na odpustnici med drugimi bila možnost "umrl"... To mi da misliti svoje...
A si res tako blentav ali se samo delaš?