Pa koga to briga. Naj se pokoljejo, pobijejo ali pozaprejo med seboj - da bo že enkrat mir. Tega komu-naci Putlerja pa že enkrat prežvečijo in vržejo na smetišče zgodovine, kamor sodi!
Ravno to je problem da to nas še preveč zadeva, ker nič ne kaže da bi bil kmalu mir. To našim domnevnim zaveznikom ni v interesu. Naci Putler še zdaleč ni edini negativec.
popokato,,, če ne bi napisal NACI, bi ti dal plus. Naciji so v Ukrajini in eden največjih vodi državo. Kar pa se tiče Putina In Prigožna sem pa napovedal. Dogovorila sta se in nategnila v vse vmešavane amerikance.
A da sta se dogovorila. Najbrž je dogovor tudi vseboval klatenje ruskih helikopterjev in letala, ter smrt Putlerjevih najboljših pilotov in še par pomembnežev. Rusofilčki ste pa res odprte glave.
Le zakaj bi si delali stroške in scene. Prigožnin se bo v kratkem spotaknil na preprogi in padel skozi okno kakšne stavbe. Problem rešen. Mi pa bomo še vedno imeli svobodo in levaki plešete.
Morilski Putler je že čist paranoičen, vsakih 5 minut daje drugačne izjave, glede na kratek stik v njegovi morilski, puhli glavi.
Tudi carjevič se zaveda, da ni sposoben speljat svoje izrečene grožnje, saj druge izbire nima kot pa utišat svoje napenjanje.
Pa koga to briga. Naj se pokoljejo, pobijejo ali pozaprejo med seboj - da bo že enkrat mir. Tega komu-naci Putlerja pa že enkrat prežvečijo in vržejo na smetišče zgodovine, kamor sodi!
S tabo vred!!!
pantani👍 pa pognojijo naj ga, da se ne bo razpasel pod drugim imenom..
Ravno to je problem da to nas še preveč zadeva, ker nič ne kaže da bi bil kmalu mir. To našim domnevnim zaveznikom ni v interesu. Naci Putler še zdaleč ni edini negativec.
popokato,,, če ne bi napisal NACI, bi ti dal plus. Naciji so v Ukrajini in eden največjih vodi državo. Kar pa se tiče Putina In Prigožna sem pa napovedal. Dogovorila sta se in nategnila v vse vmešavane amerikance.
leonardo - upam, da je Prigožin dobil dobro podkupnino od Američanov in jim tako zaril njihov nož nazaj v hrbet.
A da sta se dogovorila. Najbrž je dogovor tudi vseboval klatenje ruskih helikopterjev in letala, ter smrt Putlerjevih najboljših pilotov in še par pomembnežev. Rusofilčki ste pa res odprte glave.
Gartner. Zakaj misliš, da je Prigožen v svojem stanovanju pustil 40 milijonov in zakaj FBI razpisuje 10 milijonov na Prigožnovo glavo? Za hec?
Ja Jernejček ,verjetno smo res!
leonardo, seveda ste zato so vam pa možgani že pobegnili v Putlerjevo greznico.
Le zakaj bi si delali stroške in scene. Prigožnin se bo v kratkem spotaknil na preprogi in padel skozi okno kakšne stavbe. Problem rešen. Mi pa bomo še vedno imeli svobodo in levaki plešete.
oneh👎 tam na varnem v kleti zagotovo nimate kam pasti..O svobodi in plesu pa lahko zgolj sanjate in pišete.
oneh ima svojo mantro s tem plesom ha ha ha.Kako pravijo ,če umreš tebi ni hudo ampak drugim,isto je ,če si glup.
Ender3, res ti ne boš nikamor padel. V bunkerju te lahko samo zasuje.