Mi smo krali a i vama smo dali.Oni i sada kradu a vama ništa ne dadu.Tko je en imel napisano na majici in kdo ni zaslepljen je videl da je čista resnica.
Mislite, da bo Janković vodil državo, če bo mandatar? Še niste opazili, da je Kučanova partijska lutka? Oprani zaslepljenci!!! Komunizem je v sloveniji res temeljito opravil čistilno akcijo!
Edino pravilno, da Janša prevzame v teh težkih trenutkih vodenje države. Seveda razumem Jankoviča in njegove udbovske botre, da se bojijo Janše saj upam, da bo enkrat ze vselej razčisto s to udbovsko navezo.
He he he spet boIvan na oblasti, me prav zanima kaj jim je obljubil da ga podprejo. Ajajaj pozdravljena Grčija št. 2.
tako je.. pa še kakšna nova patrija se najde.. :)
Boljši Grčija št.2, kot pa srbska diktatura.
sramota! In mi se imamo za demokratično državo? Kjer par lopovov določa kdo bo vladal!
sem prej za komunizem kot pa koruptivno politiko kapitalizma, ki ne zna drugega kot krasti denarja ljudem...
ubogi slovenski narod ker ga bo spet vodil fa.... .grčija prihaja slovenija.
kaka grčija...slovenija bo prevzela pomen besede za bedasto ,skorupirano,zadolženo,brezpravno državo....
Vidiš takim kot si ti bi bilo prepovedati ukvarjati se s politiko. Zdej pa uzam tablet pa se spel spat.
Izvoli v S.Korejo ali pa kakšno drugo zaplankano komunistično državo..
Mi smo krali a i vama smo dali.Oni i sada kradu a vama ništa ne dadu.Tko je en imel napisano na majici in kdo ni zaslepljen je videl da je čista resnica.
Mislite, da bo Janković vodil državo, če bo mandatar? Še niste opazili, da je Kučanova partijska lutka? Oprani zaslepljenci!!! Komunizem je v sloveniji res temeljito opravil čistilno akcijo!
Edino pravilno, da Janša prevzame v teh težkih trenutkih vodenje države. Seveda razumem Jankoviča in njegove udbovske botre, da se bojijo Janše saj upam, da bo enkrat ze vselej razčisto s to udbovsko navezo.