Slovenija
11309 ogledov

SDS: "Verjamem, da gre pri tem tudi za nesposobnost, a to ni opravičilo"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 21:51 06.november 2023.

    Zakaj pa ne razpravljajo. Najprej naj najdejo vzroke...in eden večjih je vstop Hrvaške v Schengen. Kdo je dal zeleno luč? Ali obstoji analiza posledic pred odobritvijo... in še veliko vprašanj. Zakaj se poslanci bojijo razpravljati in posredno razgaliti in prejšnjo in sedanjo vlado?

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:55 07.november 2023.

    Se nimamo kaj pregovarjat. Vsak ki nima vabila in dokumentov takoj v Koper na prvo ladjo za Afriko. Za delovno silo imamo Zavode za zaposlovanje kamor se lahko vsak tujec z vizo in dokumenti o izobrazbi prijavi in počaka doma na odgovor.

  • bobubob 08:36 07.november 2023.

    Kaj pa so storili pri SDS, ko so vodili vlado? Psihofizično zastrupljali svoj plebs, z judeževimi evri neobdavčeno zasipali zblaznele 'zdravnike' ki so jim pri tem pomagali in se objemali na Brdu. Migrantov , kaj šele azilne zakonodaje ali drugih ...prikaži več sporazumov se niso dotikali - so uspeli deportirati vsaj Šamija, ali pa tudi zanj niso imeli časa? Da še vedno tule brije norce? Ampak izvolili smo si jih, te sedaj in one prej - torej ne jamrajmo. Vsaj dokler štejejo naši ali vaši in ne Dominion!

  • Friderik1950 15:36 06.november 2023.

    Glede na to, da rabimo delovno silo. je treba tudi zelo paziti, da nam 'ta boljši' ne pobrišejo drugam, v Sloveniji pa bodo ostali samo zavrnjeni nepridipravi. Drugi problem pa je demografija, kar pomeni, da moramo pričeti uvažati ženske, take ...prikaži večake lepe in sposobne, morda ukrajinke, indijke, morda kitajke, o tem in jasno da o tem, s kom se bodo parile, pa bi lahko odločal ukinjeni demografski urad. Ja zelo preprosto, za srednješolsko izobrazbo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.