Janci,pikec.A ti se funkcioniras?Smo ze mislili,da si na psihiatriji zaradi stresic.cccccc janci janci.Tako si smesen,ko te vidim,kako si zivcen.Naravnost uzivam.
Hmmmm..... jaz se niti malo ne zrem.Vec kot ocitno tebe to vedno bolj najeda,saj ti bevskas vame vsakic, ko dobis napad.Se ne obrenenjujem z drugimi,za razliko od tebe Get a life,mogoce bo boljse.Kako se ti sploh da ubadati s tem,revcek psihoticni.
Obe stranke diskvalificirat.Pika
Za leve stranke velja, da ni pomembno kdo stranko voli, pomembno je kdo glasove šteje.
Za en kurac niso vsi skupaj.
Ali je Božičeva ali Babičeva. Uboge stranke, ki se tepejo za eno kandidatko.
SD je v popolnosti nadomestil nekdanjo SLS in upajmo, da jih čaka enaka usoda kot SLS
Cus je itak vedno pijan,njega clovek ne more jemat resno.On sploh ne ve,za kaj se gre,ce je pijancek vedno nasvasan😁
Gre se zato, da se kam pride, pa morda celo do strešic.
Janci,pikec.A ti se funkcioniras?Smo ze mislili,da si na psihiatriji zaradi stresic.cccccc janci janci.Tako si smesen,ko te vidim,kako si zivcen.Naravnost uzivam.
Kako šele jaz uživam, ko vidim revčka svetovljanskega, ki ni sposoben urediti tipkovnico, pa se "zre"- ne znaš napisati žre.
Hmmmm..... jaz se niti malo ne zrem.Vec kot ocitno tebe to vedno bolj najeda,saj ti bevskas vame vsakic, ko dobis napad.Se ne obrenenjujem z drugimi,za razliko od tebe Get a life,mogoce bo boljse.Kako se ti sploh da ubadati s tem,revcek psihoticni.