Kaj se dogaja s Savino? Tako luštna je bila, zdaj pa tale napihnjena lica. Pa gube?! A obrazna joga ne deluje več? Ali je le to, da odkar ni več v Grčiji in ni več Planinška, ni več botoxa?
Uf še dobro da ni šla na letalo nazaj v Slovenijo. Sicer pa v Mehiki so maske obvezne. Spet bo vsa histerična. Bo morala še kaj drugega najti mogoče Zanzibar tam bo imela tudi dovolj Slovencev na dosegu roke.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Žurnal, mater mila, koliko se vam plača, da žirite bedarija takšnih osebkov ?
Kaj se dogaja s Savino? Tako luštna je bila, zdaj pa tale napihnjena lica. Pa gube?! A obrazna joga ne deluje več? Ali je le to, da odkar ni več v Grčiji in ni več Planinška, ni več botoxa?
Selitev kokoši. Jaz sem mislil, da letijo samo ptice selivke.
Uf še dobro da ni šla na letalo nazaj v Slovenijo. Sicer pa v Mehiki so maske obvezne. Spet bo vsa histerična. Bo morala še kaj drugega najti mogoče Zanzibar tam bo imela tudi dovolj Slovencev na dosegu roke.
Še vredu da je imeli tolko žepnine prišparane bo sedaj lahko reva boljše živela.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦