Avtor in njegovi idiotizmi.
Eni čutijo zelo močno, zato pa se jim vedno kaj dogaja. Po soncu je dež in obratno. Pri nekaterih pa je pripeka ali pa naliv oz. še kaj hujšega.
Jaz začutim mravljince že ko preberem naslov tega članka, ne vem pa kaj bi začutil če bi še bral Savinine fantazme in neumnosti!
Ma že med prebiranjem sem se na glas režala ... A to resno?!
A mi lahko obrazlozte, s katerim delom, razn določenimi objavami v salamoncu in temu primernimi stranmi, si ona sluzi dnar??
Pa dobr no... naj vsak verjame v kar hoče, ne rabš pa tega pol prodajat medijem. Nekak razblini vse v kar verjameš.
Pri njej tako ali tako ni nič "zemeljskega"......
A res tolk bedasti ljudje živijo med nami?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Avtor in njegovi idiotizmi.
Eni čutijo zelo močno, zato pa se jim vedno kaj dogaja. Po soncu je dež in obratno. Pri nekaterih pa je pripeka ali pa naliv oz. še kaj hujšega.
Jaz začutim mravljince že ko preberem naslov tega članka, ne vem pa kaj bi začutil če bi še bral Savinine fantazme in neumnosti!
Ma že med prebiranjem sem se na glas režala ... A to resno?!
A mi lahko obrazlozte, s katerim delom, razn določenimi objavami v salamoncu in temu primernimi stranmi, si ona sluzi dnar??
Pa dobr no... naj vsak verjame v kar hoče, ne rabš pa tega pol prodajat medijem. Nekak razblini vse v kar verjameš.
Pri njej tako ali tako ni nič "zemeljskega"......
A res tolk bedasti ljudje živijo med nami?