"Da se njena nova zveza žal ni obnesla, je sama nekako namignila že septembra, preden je sodelovala v oddaji Milijonar na Planet TV"... Do novinarke Ančke na Žurnalu pa je novica povsem sveža pricurljala dobrih 8 mesecev kasneje, ha, ha, ha...
Mogoče najdem čas med dvema ribolovoma, da grem z njo na kafe. Znam nekaj srbskih vicev iz interneta, ja pa v osnovni šoli sem pel v zboru drugi glas. Morda pa........
"Da se njena nova zveza žal ni obnesla, je sama nekako namignila že septembra, preden je sodelovala v oddaji Milijonar na Planet TV"... Do novinarke Ančke na Žurnalu pa je novica povsem sveža pricurljala dobrih 8 mesecev kasneje, ha, ha, ha...
Nauk zgodbe? Da je težko shajati z levinjo, ki ne gre na kolena, sploh če ljubi cigana Jana.
Če je pa trmasta in neče na kolena
Morda išče takšnega, ki gre na kolena namesto nje?
Ko si ne priznaš, da si problem samemu sebi in ne drugi tebi. Dokler se ego "blešči" nikogar zraven tebe ni. 🤔
Ona to dela stojé...
Mogoče najdem čas med dvema ribolovoma, da grem z njo na kafe. Znam nekaj srbskih vicev iz interneta, ja pa v osnovni šoli sem pel v zboru drugi glas. Morda pa........
Jaz jo lahko potolažim.
S čim... ?
S tolažilnikom
Enzgg4 👍 zate jamčim tako, da ni dvoma. 🙋
Saška, če to bereš😂, zate pa grem na kolena 😊
Saška tebi se resnično ni vredno dajati v zobe medijem in rumenega žurnalizma. Hercog je itak, čista budala..