jaz pa sem že mislila ,da si je šla liposukcijo delat da zmanjša kile da shujša,ona pa gre usne popravljat ,ki so ble v redu,a kile ne vidi? pol naj si gre še oči popravit
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Odlični žnacli za odmaševanje odtokov !! 🤣
žnabli je prov
GROZNE ustnice. Kdo jo je tako pohabil?!
Katastrofa Včasih so ženske rekle, da so se udarile v vrata, omaro, ker jih je tip premlatu.Zdaj za to plačajo 🙃Sicer pa, kot komu paše.
WTF?!!! A se je ženskam totalno speljalo?!!!
Če bi imela 15 kil manj in bila pol metra večja, bi bila še kar.
škoda, ker se ne da vsega popravt
jaz pa sem že mislila ,da si je šla liposukcijo delat da zmanjša kile da shujša,ona pa gre usne popravljat ,ki so ble v redu,a kile ne vidi? pol naj si gre še oči popravit
Amapk res!
J***š portal, medij, ki proti plačilu širi te nebuloze ! Sramota !
Plava ciganka
Auuuččč, zgleda, kot da ji je nekdo pred nosom vrata zaloputnu ....
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Kaj moreš afna je afna pa tudi če je po lepotni operaciji, samo da je sedaj operirana afna
Glupača
Kot prava poceni srbska "diva".
Cela se lahko popravi pa bo še vedno glupača
Njej ni pomoči.....
apn 1klasa
Dejte nooo.:D hahaha Tak poseg je naredla.. da je stisnala tipko za PHOTO FILTER.! :D vidii se na kilometer, d tole ni original slika..:D haha
WTF?