In koliko plača vam žurnalovci, da skoraj vsak dan objavljate, kdaj je ta kuzla šla na sekret!? Slovenske ZVEZDE...ha ha.....kar je pa najbolj žalostno....skoraj noben Slovenec!
V glavnm dela nič ampak ker ima prepoznavn ime ji dajejo keš. Še zmer cenejš od običajnega marketinga očitno."ker se potem preveč ljudi spotakne ob znesek"Ob znesek ne ampak ob tvoje nedelo za katero dobiš ta znesek.
In koliko plača vam žurnalovci, da skoraj vsak dan objavljate, kdaj je ta kuzla šla na sekret!? Slovenske ZVEZDE...ha ha.....kar je pa najbolj žalostno....skoraj noben Slovenec!
V glavnm dela nič ampak ker ima prepoznavn ime ji dajejo keš. Še zmer cenejš od običajnega marketinga očitno."ker se potem preveč ljudi spotakne ob znesek"Ob znesek ne ampak ob tvoje nedelo za katero dobiš ta znesek.
Na prireditvah služi tako da da noge petnajst do treje!
Murkota so nekdaj, ko je bil še mlad in lep, tudi uporabili za animacijo, a ne zato ker bi bil humoren ali pa znal lepo peti.
Jaz sem pa mislu, da je pripet zraven cenik storitev :)
Vikend paket se začne tam nekje 40 na dan, po osebi - PP.... ?? !! Če si "zvit"- Marela, pa še ceneje.. :-)
nora spaka, z zalisci .....!!!!
oči pa sina čuva.....
Za bruhat.Me zanima če plačujejo davek?
Poudarek je na " nora "