Salome je res ena fejst babnica, v vseh pogledih. Čez kakšne prepreke je vse morala v življenju, to ne zmore vsak. Bolj kot je bila njena preobrazba, je zanjo huje dejstvo, da se ob njo spotikajo osebki, ki je ne… ...prikaži veče poznajo, pa vseeno sodijo. Običajno na podlagi lastnih frustracij in kompleksov.
Žal za mene to ni normalno, izgleda kot moški, pa ni moški. Jebiga tega nikoli ne bom razumel. Škoda da narava že na začetku ne poskrbi da se to ne rodi.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavn0 tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Muško !
Salome je res ena fejst babnica, v vseh pogledih. Čez kakšne prepreke je vse morala v življenju, to ne zmore vsak. Bolj kot je bila njena preobrazba, je zanjo huje dejstvo, da se ob njo spotikajo osebki, ki je ne… ...prikaži veče poznajo, pa vseeno sodijo. Običajno na podlagi lastnih frustracij in kompleksov.
Tudi njegov fotr se je spotaknu..
Žal za mene to ni normalno, izgleda kot moški, pa ni moški. Jebiga tega nikoli ne bom razumel. Škoda da narava že na začetku ne poskrbi da se to ne rodi.
Prav nobene škode. Škoda bi bila, če se to ne bi dogajalo, ker bi bil ti zdaj paramecij...
uf še en toplovodar
Uf uf. Zgleda ti ne veš kako narava deluje. A te pedri/lezbijke motijo? Se počutiš ogroženega? Te je strah? Česa?
Proba izgledat kot ženska, pa to ni in nikoli ne bo..
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavn0 tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
A davke plačuješ redno