Torej so za čakalno vrsto krivi določeni zdravniki ? Zakaj pa potem uporabljate čakalno vrsto teh zdravnikov ? Zapišite kateri zdravniki opravijo poseg brez ali s krajšo čakalno dobo !
Leon, vsak pacient se ima pravico odločiti, kdo ga bo operiral. Nekateri pač zaupajo določenemu kirurgu in bodo raje dalj časa čakali. Če pogledaš posamezne ustanove, kjer so vidne čakalne dobe, je običajno napisano, da "NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI… ...prikaži več LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE. " (to je na primer iz SB Ptuj-ortopedija).
Janez vseeno sem prepričan da zlorabljajo seznam najbolj iskanih zdravnikov . Mene nihče ni podučil,da imam možnost izbire drugega zdravnika ... tako je v MB .
"83 odstotkov jih izbere natančno določenega zdravnika" Šalabajzer laže kot pes teče. Mene ni nikoli nihče vprašal, koga hočem. Sicer ko sem dobil napotnico, bi lahko šel h komurkoli, samo hudič ko nisem nikogar poznal. Zdaj če samo vsak peti… ...prikaži več to ne pozna...
No če bi bilo to res, potem bi morali obstajati tudi zdravniki, h katerim noče nihče. Kaj pa ti delajo in zakaj dobivajo plačo ?
To je mogoče nekje, recimo da jih toliko hoče h kakemu Breclju pa še kakemu, ki ga stalno na televiziji vidijo.
Torej so za čakalno vrsto krivi določeni zdravniki ? Zakaj pa potem uporabljate čakalno vrsto teh zdravnikov ? Zapišite kateri zdravniki opravijo poseg brez ali s krajšo čakalno dobo !
Leon, vsak pacient se ima pravico odločiti, kdo ga bo operiral. Nekateri pač zaupajo določenemu kirurgu in bodo raje dalj časa čakali. Če pogledaš posamezne ustanove, kjer so vidne čakalne dobe, je običajno napisano, da "NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI… ...prikaži več LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE. " (to je na primer iz SB Ptuj-ortopedija).
Janez vseeno sem prepričan da zlorabljajo seznam najbolj iskanih zdravnikov . Mene nihče ni podučil,da imam možnost izbire drugega zdravnika ... tako je v MB .
"83 odstotkov jih izbere natančno določenega zdravnika" Šalabajzer laže kot pes teče. Mene ni nikoli nihče vprašal, koga hočem. Sicer ko sem dobil napotnico, bi lahko šel h komurkoli, samo hudič ko nisem nikogar poznal. Zdaj če samo vsak peti… ...prikaži več to ne pozna... No če bi bilo to res, potem bi morali obstajati tudi zdravniki, h katerim noče nihče. Kaj pa ti delajo in zakaj dobivajo plačo ? To je mogoče nekje, recimo da jih toliko hoče h kakemu Breclju pa še kakemu, ki ga stalno na televiziji vidijo.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com